İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ

GÜNDEM 27.09.2022 - 23:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1684+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı'ndan istifa eden 5 isim, MHP'ye katıldı. MHP Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende 5 kişiye rozetleri takıldı.

İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’nda aktif görev yapan 5 kişi topluca istifa etti. İP'ten ayrılan 5 isim, MHP'ye katıldı. Partiye katılan yeni üyelere rozetlerini MHP İl Başkanı Namık Öz ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun taktı. İl Başkanı Öz, yuvaya dönmek isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, "Oraya giden arkadaşlarımız bakıyorlar ki gittikleri adres doğru bir adres değil. Tekrar geri dönüyorlar. Genel Başkanımızın bir daveti var. Ben onu yineliyorum. Biz kucağımızı sonuna kadar açtık. Bütün arkadaşlarımızı yuvaya davet ediyoruz." dedi.   İYİ Parti’de Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Danışmanı görevindeyken istifa ederek MHP saflarına katılan Murat Harun ise, şu ifadeleri kullandı: 30 yılı aşkın süredir ülkücüyüm. Kısa süreli misafirliğe gittik. Son zamanlarda parti içindeki oluşumlar, açıklamalar, demeçlerden rahatsız olduk. Bu nedenle de arkadaşlarla böyle bir karar aldık. Bundan sonra MHP’nin neferleriyiz.
İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı'ndan istifa eden 5 isim, MHP'ye katıldı. MHP Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende 5 kişiye rozetleri takıldı.


İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’nda aktif görev yapan 5 kişi topluca istifa etti.

İP'ten ayrılan 5 isim, MHP'ye katıldı. Partiye katılan yeni üyelere rozetlerini MHP İl Başkanı Namık Öz ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun taktı.

İl Başkanı Öz, yuvaya dönmek isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, "Oraya giden arkadaşlarımız bakıyorlar ki gittikleri adres doğru bir adres değil. Tekrar geri dönüyorlar. Genel Başkanımızın bir daveti var. Ben onu yineliyorum. Biz kucağımızı sonuna kadar açtık. Bütün arkadaşlarımızı yuvaya davet ediyoruz." dedi.

 

İYİ Parti’de Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Danışmanı görevindeyken istifa ederek MHP saflarına katılan Murat Harun ise, şu ifadeleri kullandı:

30 yılı aşkın süredir ülkücüyüm. Kısa süreli misafirliğe gittik. Son zamanlarda parti içindeki oluşumlar, açıklamalar, demeçlerden rahatsız olduk. Bu nedenle de arkadaşlarla böyle bir karar aldık. Bundan sonra MHP’nin neferleriyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.