İSTANBUL KÖYLÜSÜ KENDİNİ TÜRK KÖYLÜSÜNDEN ÜSTÜN GÖRÜYOR

GÜNDEM 14.07.2023 - 12:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1995+ kez okundu.
 

İSTANBUL KÖYLÜSÜ KENDİNİ TÜRK KÖYLÜSÜNDEN ÜSTÜN GÖRÜYOR

Valizinde taşıdığı bazı ürünleri ülkeye sokamayan kişi, kendini savunduğu sırada köylüleri küçümsemeye çalışmasıyla dikkat çekti.

Türkiye'den İngiltere'ye seyahat eden bir Türk vatandaşı, gümrük kontrolü sırasındaki diyaloğuyla konuşuluyor. Görüntüleri yeniden gündeme gelen vatandaş, görevli tarafından durdurularak çantası arandı. Aşağılayıcı ifadeler: Köylü değilim Arama yapıldığı sırada vatandaş, "Çok temiz bir insanım. Köylü değilim, İstanbul'dan geliyorum. Üniversite mezuniyetim var." şeklinde ifadeler kullandı. Söz konusu kişinin, kendini savunurken köy sakinlerine yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanması dikkatlerden kaçmadı. Çantasından çıkanlarla konuşuluyor Yapılan arama sonucunda çantasından kıyma ve peynir çıktı. Görevli, bu ürünlerin geçişine izin veremeyeceklerini yolcuya bildirdi. Gümrükte uyarı aldı Şaşkınlık yaşayan vatandaş, Türkiye'den yanında getirdiği ürünleri ülkeye sokamadı. Görüntülerde, "Ürünleri olmadan ayrılıyor. Bu, onun ilk kusuru ve uyarı aldı." ifadeleri kullanıldı.
Valizinde taşıdığı bazı ürünleri ülkeye sokamayan kişi, kendini savunduğu sırada köylüleri küçümsemeye çalışmasıyla dikkat çekti.

Türkiye'den İngiltere'ye seyahat eden bir Türk vatandaşı, gümrük kontrolü sırasındaki diyaloğuyla konuşuluyor.

Görüntüleri yeniden gündeme gelen vatandaş, görevli tarafından durdurularak çantası arandı.

Aşağılayıcı ifadeler: Köylü değilim
Arama yapıldığı sırada vatandaş, "Çok temiz bir insanım. Köylü değilim, İstanbul'dan geliyorum. Üniversite mezuniyetim var." şeklinde ifadeler kullandı.

Söz konusu kişinin, kendini savunurken köy sakinlerine yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Çantasından çıkanlarla konuşuluyor
Yapılan arama sonucunda çantasından kıyma ve peynir çıktı. Görevli, bu ürünlerin geçişine izin veremeyeceklerini yolcuya bildirdi.

Gümrükte uyarı aldı
Şaşkınlık yaşayan vatandaş, Türkiye'den yanında getirdiği ürünleri ülkeye sokamadı.

Görüntülerde, "Ürünleri olmadan ayrılıyor. Bu, onun ilk kusuru ve uyarı aldı." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.