Ankara'da kesik insan başı bulundu

09.02.2020 - 23:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2306+ kez okundu.
 

Ankara'da kesik insan başı bulundu

Ankara'nın Çankaya ilçesinde boş bir arazide gövdesinden kesilmiş insan başı bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kesin baş daha sonra incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Çankaya'nın Orta İmrahor Mahallesi'nde başıboş köpeklerden rahatsız olan esnaf yetkililerden yardım istedi. Yapılan incelemede köpeklerin bulunduğu alanda insana ait bir kafatası tespit edildi. KÖPEKLERİN HAVLAMASI İLE OLAY ORTAYA ÇIKTI Olay, saat 17.00 sıralarında Çankaya Orta İmrahor Mahallesi'ndeki boş alanda meydana geldi. Civardaki köpeklerin çokluğundan rahatsız olan bir esnaf, belediyeye haber verdi. Alana gelen ekiplerin yaptığı çalışmada vücudundan kesilmiş bir insan başı bulundu. Polis ekipleri, alana gelerek incelemede bulundu. Kafatası, daha sonra incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Ankara'nın Çankaya ilçesinde boş bir arazide gövdesinden kesilmiş insan başı bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken kesin baş daha sonra incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

'nın Orta İmrahor Mahallesi'nde başıboş köpeklerden rahatsız olan esnaf yetkililerden yardım istedi. Yapılan incelemede köpeklerin bulunduğu alanda insana ait bir kafatası tespit edildi.

KÖPEKLERİN HAVLAMASI İLE OLAY ORTAYA ÇIKTI

Olay, saat 17.00 sıralarında Çankaya Orta İmrahor Mahallesi'ndeki boş alanda meydana geldi. Civardaki köpeklerin çokluğundan rahatsız olan bir esnaf, belediyeye  verdi. Alana gelen ekiplerin yaptığı çalışmada vücudundan kesilmiş bir insan başı bulundu.  ekipleri, alana gelerek incelemede bulundu. Kafatası, daha sonra incelenmek üzere 'na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.