Bilderberg’ten halkı ‘çipleme’ planı

25.12.2019 - 22:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36
 

Bilderberg’ten halkı ‘çipleme’ planı

Modern tıp uygulamalarını reddederek alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri 2 kitabında Bilderberg hükümeti toplantısının 5-6 yıl önce İstanbul’da yapıldığına değindi. Bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşulduğu belirtildi.

Yazar Aziz Üstelin de bahsettiği Bilderberg dünyanın yönetimi ve küreselleşme konularında her yıl, farklı ülkelerde toplantılar düzenliyor. Toplantılar gizli koşullarda yapılır ve her yıl genellikle Mayıs ayına denk gelir. Yitik Şifa Yayınları aracılığıyla alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri 2 kitabında Bilderberg hükümeti toplantısının 5-6 yıl önce İstanbul’da yapıldığına değinerek, bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşulduğunu ifade etti. Kitapta geçen bilgilere göre, Bilderberg’de Dünya Hükümet binası vardır. Orada kırmızı gül nişanı daha yüksektedir. Masonların en büyüğü orada oturur. Onun yanında iki kişi vardır, o kişilerin üçlerle ve yedilerle ilişkisi olur. Birinci mason hep ordadır. Dağın resmen içinde oturur. O binaya kimse yaklaşamaz. Bahsedilen hükümetin toplantısı bundan 5-6 yıl önce yapılmıştır. Bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşuldu. Kadınlar kollarına şimdi hormonal çipler takıyorlar. O çip de 2-6 yıl boyunca otomatik olarak hormon salgılıyor. Karına yerleştirilen çipler otomatik olarak insülin veriyor. Bahsedilen bu çip kana veriliyor. O nereye yerleşirse yerleşsin bilgisayara bağlı olacaktır. Bilderberg hakkında bilgi Bilderberg'in değişmez asil üyeleri Birleşik Krallık, İsveç, Holllanda ve İspanya Kraliyet aileleri, Helmut Kohl, Bill Clinton, Henry Kissinger, Robert McNamara, David Rockefeller, Baba David Rockefeller, Baron Guy de Rothschild, Emma Rothscild, Lord J. Rothschild ve Lord Peter Carrington'dur. Bilderberg Toplantıları, dünya çapında etkin siyasi liderlerin yanı sıra iş dünyası, basın-yayın ve akademi çevrelerinin en önde gelen temsilci ve uzmanlarının bir araya gelmesiyle yapılan yaklaşık 120-150 kişinin katıldığı yıllık, özel toplantılardır. Bilderberg toplantılarının tek amacı dünya siyaseti üzerinde önceden programlar yapmak ve tasarımlar geliştirmektir. Konuşulacak konular önceden belirlenir. Katılanlar görüşülecek konularla ilgili fikir beyan edemez. Sadece bu konularla ilgili görüş bildirebilir.
Modern tıp uygulamalarını reddederek alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri 2 kitabında Bilderberg hükümeti toplantısının 5-6 yıl önce İstanbul’da yapıldığına değindi. Bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşulduğu belirtildi.

Yazar Aziz Üstelin de bahsettiği Bilderberg dünyanın yönetimi ve küreselleşme konularında her yıl, farklı ülkelerde toplantılar düzenliyor. Toplantılar gizli koşullarda yapılır ve her yıl genellikle Mayıs ayına denk gelir.

Yitik Şifa Yayınları aracılığıyla alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri 2 kitabında Bilderberg hükümeti toplantısının 5-6 yıl önce İstanbul’da yapıldığına değinerek, bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşulduğunu ifade etti.

Kitapta geçen bilgilere göre, Bilderberg’de Dünya Hükümet binası vardır. Orada kırmızı gül nişanı daha yüksektedir. Masonların en büyüğü orada oturur. Onun yanında iki kişi vardır, o kişilerin üçlerle ve yedilerle ilişkisi olur. Birinci mason hep ordadır. Dağın resmen içinde oturur. O binaya kimse yaklaşamaz.

Bahsedilen hükümetin toplantısı bundan 5-6 yıl önce yapılmıştır. Bu toplantıda genel halkı çipleme konusu konuşuldu.

Kadınlar kollarına şimdi hormonal çipler takıyorlar. O çip de 2-6 yıl boyunca otomatik olarak hormon salgılıyor. Karına yerleştirilen çipler otomatik olarak insülin veriyor. Bahsedilen bu çip kana veriliyor. O nereye yerleşirse yerleşsin bilgisayara bağlı olacaktır.

Bilderberg hakkında bilgi

Bilderberg'in değişmez asil üyeleri Birleşik Krallık, İsveç, Holllanda ve İspanya Kraliyet aileleri, Helmut Kohl, Bill Clinton, Henry Kissinger, Robert McNamara, David Rockefeller, Baba David Rockefeller, Baron Guy de Rothschild, Emma Rothscild, Lord J. Rothschild ve Lord Peter Carrington'dur.

Bilderberg Toplantıları, dünya çapında etkin siyasi liderlerin yanı sıra iş dünyası, basın-yayın ve akademi çevrelerinin en önde gelen temsilci ve uzmanlarının bir araya gelmesiyle yapılan yaklaşık 120-150 kişinin katıldığı yıllık, özel toplantılardır.

Bilderberg toplantılarının tek amacı dünya siyaseti üzerinde önceden programlar yapmak ve tasarımlar geliştirmektir. Konuşulacak konular önceden belirlenir. Katılanlar görüşülecek konularla ilgili fikir beyan edemez. Sadece bu konularla ilgili görüş bildirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.