Arap Birliği: Biz ABD'den ve Israil den değil Türkiye'den rahatsızız

25.12.2019 - 22:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36
 

Arap Birliği: Biz ABD'den ve Israil den değil Türkiye'den rahatsızız

Orta Doğu'da yaşanan insanlık dramına ses çıkaramayan ve İsrail'le sürekli iş birliği halinde olan Arap Birliği, Türkiye'yi eleştirdi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde ve Libya ile ilişkilerinden rahatsız olan Arap Birliği, bugün bir araya geldi. Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmet Ebu Gayt'ın açıklamaları uluslararası kamuoyunda gündem oldu. Son dönemde Türkiye'yi eleştiren açıklamalarda bulunan Ebu Gayt, bugün katıldığı bir etkinlikte de bu ifadelerini yineledi. TÜRKİYE'DEN RAHATSIZIZ Emirlik'in Stratejik Çalışmalar ve Araştırma Merkezi'nde bir sempozyuma katılan Ebu Gayt, Türkiye'nin Arapların yaşadığı bölgelerde artan nüfuzundan dolayı endişesinin arttığını söyledi.
Orta Doğu'da yaşanan insanlık dramına ses çıkaramayan ve İsrail'le sürekli iş birliği halinde olan Arap Birliği, Türkiye'yi eleştirdi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde ve Libya ile ilişkilerinden rahatsız olan Arap Birliği, bugün bir araya geldi.

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmet Ebu Gayt'ın açıklamaları uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Son dönemde Türkiye'yi eleştiren açıklamalarda bulunan Ebu Gayt, bugün katıldığı bir etkinlikte de bu ifadelerini yineledi.

Arap Birliği: Türkiye'den rahatsızız

TÜRKİYE'DEN RAHATSIZIZ

Emirlik'in Stratejik Çalışmalar ve Araştırma Merkezi'nde bir sempozyuma katılan Ebu Gayt, Türkiye'nin Arapların yaşadığı bölgelerde artan nüfuzundan dolayı endişesinin arttığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.