O ülkede de aynı isim ve sloganla parti var

17.12.2019 - 17:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 651+ kez okundu.
 

O ülkede de aynı isim ve sloganla parti var

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'ne benzer isim ve slogan ile geçtiğimiz sene Suriye'de bir parti kurulduğu ortaya çıktı.

2018'de Suriye'de, ABD tarafından Gelecek Partisi adıyla bir parti kurduruldu. Sloganı ise "Demokratik, Çoğulcu Suriye idi. Tıpkı Davutoğlu'nun partisi gibi. Davutoğlu da partisinin demokrat, çoğulcu ve evrensel değerlerden güç aldığını söylemişti. Türkiye'de benzer isim ve slogan ile Ahmet Davutoğlu tarafından parti kurdu. Suriye'de Hizbi Suriye El İstikbal, yani Suriye Gelecek Partisi 2018 Yılı'nda Rakka'da kuruldu. 700 temsilci tarafından kurulan partinin sloganı "Demokratik, Çoğulcu, Ademi Merkeziyetçi Suriye". Davutuoğlu ile isim ve sloganları aynı Davutoğlu Gelecek Partisi'ni de demokrat, çoğulcu, evrensel ve kadim değerlerden güç alan bir siyasi hareket olarak sundu. Suriye Gelecek Partisi ise ABD'nin emriyle kurulan bir parti. Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım Suriye Gelecek Partisi hakkında "Bazı dostlarımızı geçici bir süre kandırabilirler ama Türkiye'yi kandıramazlar" demişti. Yıldırım "Suriye'de başka isimle, Irak'ta başka isimle karşımıza çıkıyorlar. Ama postu kaldırınca bunların kim olduğunu meydana çıkıyor. Biz bunları iyi tanırız, hangi kılıkla gelirse gelsinler" şeklinde konuşmuştu. Rus uzmanlar da Suriye Gelecek Partisi'nin Suriye'nin Kürtlerin kontrolündeki bölgelerinde ABD'nin girişimiyle kurulduğunun altını çizmişlerdi.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'ne benzer isim ve slogan ile geçtiğimiz sene Suriye'de bir parti kurulduğu ortaya çıktı.

2018'de Suriye'de, ABD tarafından Gelecek Partisi adıyla bir parti kurduruldu. Sloganı ise "Demokratik, Çoğulcu Suriye idi. Tıpkı Davutoğlu'nun partisi gibi. Davutoğlu da partisinin demokrat, çoğulcu ve evrensel değerlerden güç aldığını söylemişti. Türkiye'de benzer isim ve slogan ile Ahmet Davutoğlu tarafından parti kurdu.

Suriye'de Hizbi Suriye El İstikbal, yani Suriye Gelecek Partisi 2018 Yılı'nda Rakka'da kuruldu. 700 temsilci tarafından kurulan partinin sloganı "Demokratik, Çoğulcu, Ademi Merkeziyetçi Suriye".

Davutuoğlu ile isim ve sloganları aynı

Davutoğlu Gelecek Partisi'ni de demokrat, çoğulcu, evrensel ve kadim değerlerden güç alan bir siyasi hareket olarak sundu.

Suriye Gelecek Partisi ise ABD'nin emriyle kurulan bir parti.

Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım Suriye Gelecek Partisi hakkında "Bazı dostlarımızı geçici bir süre kandırabilirler ama Türkiye'yi kandıramazlar" demişti. Yıldırım "Suriye'de başka isimle, Irak'ta başka isimle karşımıza çıkıyorlar. Ama postu kaldırınca bunların kim olduğunu meydana çıkıyor. Biz bunları iyi tanırız, hangi kılıkla gelirse gelsinler" şeklinde konuşmuştu.

Rus uzmanlar da Suriye Gelecek Partisi'nin Suriye'nin Kürtlerin kontrolündeki bölgelerinde ABD'nin girişimiyle kurulduğunun altını çizmişlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.