O ülkede ordu, yönetimi uyardı!

17.12.2019 - 17:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1357+ kez okundu.
 

O ülkede ordu, yönetimi uyardı!

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam cezasına çarptırılması sonrası ülke ordusundan çok sert bir mesaj yayımlandı.

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam cezasına çarptırılması sonrasında Pakistan ordusu muhtıra gibi bire mesaj yayımladı. Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararı sonrasında Pakistan ordusu karara tepki gösterdi. Ordunu açıklaması, yönetime gözdağı şeklinde yorumlandı. Ordunun resmi açıklamasında, "Verilen karar Pakistan Silahlı Kuvvetleri tarafından büyük bir acı ve ıstırap ile karşılanmıştır. Pakistan eski Cumhurbaşkanı ülkesini savaşlara karşı korumuştur. Pakistan ordusu, anayasaya uygun karar verilmesini bekliyor" ifadelerine yer verildi.  
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam cezasına çarptırılması sonrası ülke ordusundan çok sert bir mesaj yayımlandı.

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam cezasına çarptırılması sonrasında Pakistan ordusu muhtıra gibi bire mesaj yayımladı.

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararı sonrasında Pakistan ordusu karara tepki gösterdi. Ordunu açıklaması, yönetime gözdağı şeklinde yorumlandı.

Ordunun resmi açıklamasında, "Verilen karar Pakistan Silahlı Kuvvetleri tarafından büyük bir acı ve ıstırap ile karşılanmıştır. Pakistan eski Cumhurbaşkanı ülkesini savaşlara karşı korumuştur. Pakistan ordusu, anayasaya uygun karar verilmesini bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.