Taha Ulukaya Denen Adam Filistinli Müslümanlara Çöl Faresi Dedi

06.10.2024 - 13:43, Güncelleme: 06.10.2024 - 13:55
 

Taha Ulukaya Denen Adam Filistinli Müslümanlara Çöl Faresi Dedi

Kendisinin sinama sanatcısı olduğunu iddia eden Taha Ulukaya Müslümanlara ağır hakaretler etti

Sanatcı olduğunu iddia eden  Taha Ulukaya isimli kişi sanal alem üzerinden Yahudiler tarafından katledilen Filistimli Müslğümanlar için " Çöl Fareleri dedi Filistin de öldürülen katledilen çocukları Yahudiler tarafından parçalanan Filistin halkını tüm dünyada çeşitli protestolar yapılırken Yahudi yardakcı devlet Polisleri tarafından ağır işkencelere ve cezalara çarptırılırken Müslüman olan Türkiyede yaşayıp müslüman Türklerin ekmeğini yiyen bazı Yahudi destekcileri veya gizli yahudiler Türkiyede korkmadan yasaların işletilmediğini, bilerek müslümanlara ağır hakaretler etmekte müslüman mazlum filistinlileri aşağılamaktadır. Taha Ulukaya denen kişide utanmadan arlanmadan ve yasalardan vede müslümanlardan korkmadan Filistinli halkına " ÇÖL FARELERİ " dedi.. Sıra savcılarda bakalım bu kez savcılarımız bu utanmaz korkusuz yahudi katliamlarını destekleyen utanmaz arlanmaz adam için nasıl bir işlem yapacak !  
Kendisinin sinama sanatcısı olduğunu iddia eden Taha Ulukaya Müslümanlara ağır hakaretler etti

Sanatcı olduğunu iddia eden  Taha Ulukaya isimli kişi sanal alem üzerinden Yahudiler tarafından katledilen Filistimli Müslğümanlar için " Çöl Fareleri dedi

Filistin de öldürülen katledilen çocukları Yahudiler tarafından parçalanan Filistin halkını tüm dünyada çeşitli protestolar yapılırken Yahudi yardakcı devlet Polisleri tarafından ağır işkencelere ve cezalara çarptırılırken Müslüman olan Türkiyede yaşayıp müslüman Türklerin ekmeğini yiyen bazı Yahudi destekcileri veya gizli yahudiler Türkiyede korkmadan yasaların işletilmediğini, bilerek müslümanlara ağır hakaretler etmekte müslüman mazlum filistinlileri aşağılamaktadır.

Taha Ulukaya denen kişide utanmadan arlanmadan ve yasalardan vede müslümanlardan korkmadan Filistinli halkına " ÇÖL FARELERİ " dedi..

Sıra savcılarda bakalım bu kez savcılarımız bu utanmaz korkusuz yahudi katliamlarını destekleyen utanmaz arlanmaz adam için nasıl bir işlem yapacak !

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.