Kız Arkadaşını Öldürüp Yedinci Kattan Atladı

CİNAYET 25.06.2024 - 17:40, Güncelleme: 25.06.2024 - 17:40 473 kez okundu.
 

Kız Arkadaşını Öldürüp Yedinci Kattan Atladı

Tartışma yaşadığı kız arkadaşı Selen Akpolat'ı silahla vurarak öldüren Fırat Bulut, olay yerinden kaçarak girdiği 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti.

Elazığ'da yaşanan olayda, Fırat Bulut adlı kişi kız arkadaşı Selen Akpolat'ı silahla vurarak öldürdü ve ardından 7 katlı binadan atlayarak intihar etti.   VURARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI Alınan bilgiye göre, Sürsürü Mahallesi'nde Fırat Bulut (26) ve kız arkadaşı Selen Akpolat (26) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bulut, silahla Akpolat'ı vurarak olay yerinden kaçtı. Kız arkadaşını silahla öldüren şahıs, 7 katlı binadan atlayarak intihar etti Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Akpolat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Akpolat'ın cenazesi, otopsi için Fethi Sekin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.   7 KATLI BİNADAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ Olay yerinden kaçan Bulut ise Nailbey Mahallesi Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti.
Tartışma yaşadığı kız arkadaşı Selen Akpolat'ı silahla vurarak öldüren Fırat Bulut, olay yerinden kaçarak girdiği 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti.

Elazığ'da yaşanan olayda, Fırat Bulut adlı kişi kız arkadaşı Selen Akpolat'ı silahla vurarak öldürdü ve ardından 7 katlı binadan atlayarak intihar etti.

 

VURARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI
Alınan bilgiye göre, Sürsürü Mahallesi'nde Fırat Bulut (26) ve kız arkadaşı Selen Akpolat (26) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bulut, silahla Akpolat'ı vurarak olay yerinden kaçtı.

Kız arkadaşını silahla öldüren şahıs, 7 katlı binadan atlayarak intihar etti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Akpolat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Akpolat'ın cenazesi, otopsi için Fethi Sekin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

 

7 KATLI BİNADAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
Olay yerinden kaçan Bulut ise Nailbey Mahallesi Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.