ŞİZOFREN ANNE KIZINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

19.04.2022 - 21:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1081+ kez okundu.
 

ŞİZOFREN ANNE KIZINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir anne, kızını kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra asit içerek intihara kalkıştı. Annenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hatay’ın Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesi'nde ikamet eden Bahar Sarıbaş'a (33) ulaşamayan yakınları, kontrol etmek için eve geldi. Öğle saatlerinde yedek anahtarla kapıyı açıp içeri giren yakınları, Bahar Sarıbaş ile kızı Elif Eylül’ü (9) hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Minik Elif kurtarılamadı Anne ve kızı, ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbinden tek bıçak darbesiyle yaralanan Elif Eylül Sarıbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hatay’da cani anne 9 yaşındaki kızını öldürdü #1 Yoğun bakımda Vücudunda kesikler olan ve asit içtiği belirlenen Bahar Sarıbaş ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Eşinden ayrı yaşıyordu DHA’nın haberine göre sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Bahar Sarıbaş'ın, eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu belirtildi
Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir anne, kızını kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra asit içerek intihara kalkıştı. Annenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hatay’ın Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesi'nde ikamet eden Bahar Sarıbaş'a (33) ulaşamayan yakınları, kontrol etmek için eve geldi.

Öğle saatlerinde yedek anahtarla kapıyı açıp içeri giren yakınları, Bahar Sarıbaş ile kızı Elif Eylül’ü (9) hareketsiz buldu.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Minik Elif kurtarılamadı
Anne ve kızı, ilk müdahalenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalbinden tek bıçak darbesiyle yaralanan Elif Eylül Sarıbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Hatay’da cani anne 9 yaşındaki kızını öldürdü #1

Yoğun bakımda
Vücudunda kesikler olan ve asit içtiği belirlenen Bahar Sarıbaş ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Eşinden ayrı yaşıyordu
DHA’nın haberine göre sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Bahar Sarıbaş'ın, eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.