Aç Tavuk kendini buğday anbarında görürmüş

GÜNDEM 20.06.2021 - 16:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1639+ kez okundu.
 

Aç Tavuk kendini buğday anbarında görürmüş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir şirket Kanal İstanbul ihalesine ‘girmesin’ ifadelerini kullanarak, “Parasını vermeyeceğiz” dedi.

"VERMİYORUZ KARDEŞİM, PARA YOK" Kılıçdaroğlu, "Vermiyoruz kardeşim, para yok" diyerek sürdürdüğü yanıtında şu ifadeleri kullandı: “Parasını vermeyeceğiz. Devletin ihalesini alıp da parasını alamayan yıllardır sürüncemede kalan yatırımlar yok mu? Gidiyorlar mı mahkemeye, hiçbirisi gitmiyor. Vermiyoruz kardeşim. Para yok. Niye para yok. Kardeşim ben üretim yapacağım, fabrika açacağım. Teşvik edeceğim. Özel sektör yatırımı yapacağım. Benim derdim, işsizlik ve yoksullukla mücadele. Ben bir avuç rantiyeye kar sağlayacak insan değilim.” Bu sözleri bir sözü hatırlattı: Aç Tavuk kendini buğday anbarında görürmiş.    
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir şirket Kanal İstanbul ihalesine ‘girmesin’ ifadelerini kullanarak, “Parasını vermeyeceğiz” dedi.

"VERMİYORUZ KARDEŞİM, PARA YOK"


Kılıçdaroğlu, "Vermiyoruz kardeşim, para yok" diyerek sürdürdüğü yanıtında şu ifadeleri kullandı:

“Parasını vermeyeceğiz. Devletin ihalesini alıp da parasını alamayan yıllardır sürüncemede kalan yatırımlar yok mu? Gidiyorlar mı mahkemeye, hiçbirisi gitmiyor. Vermiyoruz kardeşim. Para yok. Niye para yok.

Kardeşim ben üretim yapacağım, fabrika açacağım. Teşvik edeceğim. Özel sektör yatırımı yapacağım. Benim derdim, işsizlik ve yoksullukla mücadele. Ben bir avuç rantiyeye kar sağlayacak insan değilim.”

Bu sözleri bir sözü hatırlattı: Aç Tavuk kendini buğday anbarında görürmiş.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.