Gamze Özçelik'i duygulandıran ziyaret

GÜNDEM 20.03.2021 - 21:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1421+ kez okundu.
 

Gamze Özçelik'i duygulandıran ziyaret

Kurucusu olduğu derneğin Gana'da yaptırdığı okulu ziyaret eden Gamze Özçelik, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıllar önce oyunculuğu bırakan ve ekranlara veda eden Gamze Özçelik, kurucusu olduğu derneğin Gana'da yaptırdığı oyun parkını ziyaret etti. Çocuklarla buluşmasında duygusal anlar yaşayan Özçelik, çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.   "ÇOCUKLAR ÇOK GÜZELSİNİZ" Özçelik, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Gana Tamele’de oyun parkı yaptırdığımız sağır ve dilsiz çocuklarımızın okuyup, yaşadığı okula bir kez daha uğradık. Sessiz dünyalarına tanık olmanın, bakışlarla, kalpten kalbe konuşmanın güzelliğine şahit olmamın tarifi zor. Çok güzelsiniz be çocuklar."
Kurucusu olduğu derneğin Gana'da yaptırdığı okulu ziyaret eden Gamze Özçelik, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıllar önce oyunculuğu bırakan ve ekranlara veda eden Gamze Özçelik, kurucusu olduğu derneğin Gana'da yaptırdığı oyun parkını ziyaret etti.

Çocuklarla buluşmasında duygusal anlar yaşayan Özçelik, çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

 

"ÇOCUKLAR ÇOK GÜZELSİNİZ"
Özçelik, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Gana Tamele’de oyun parkı yaptırdığımız sağır ve dilsiz çocuklarımızın okuyup, yaşadığı okula bir kez daha uğradık. Sessiz dünyalarına tanık olmanın, bakışlarla, kalpten kalbe konuşmanın güzelliğine şahit olmamın tarifi zor. Çok güzelsiniz be çocuklar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.