Ortalık karıştı, bıçaklarla kovaladılar

GÜNDEM 30.10.2020 - 11:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1999+ kez okundu.
 

Ortalık karıştı, bıçaklarla kovaladılar

İstanbul Küçükçekme'de iki komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavga, İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Millet Caddesi üzerinde dün saat 14.00'da başladı. Buradaki gecekondunun bahçesinde bir süreden bu yana duran ve asbestli olduğu öne sürülen çatı malzemelerinin kaldırılmaması nedeniyle komşular arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Doğuş O., tartışma sırasında sinirlenerek eline aldığı bıçakla komşu kadınları kovalamaya başladı. Bunu gören kadınların yakınları da evden bıçak alarak Doğuş O.'ya saldırmak istedi. Tarafları ayırmak isteyen bir kişi yerden kum alıp fırlattı. Kavgaya karışan kadınlar ise birbirlerine su döktü. İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri öfkeli komşuları ayırarak, Doğuş O.'yu gözaltına aldı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.        
İstanbul Küçükçekme'de iki komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavga, İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Millet Caddesi üzerinde dün saat 14.00'da başladı. Buradaki gecekondunun bahçesinde bir süreden bu yana duran ve asbestli olduğu öne sürülen çatı malzemelerinin kaldırılmaması nedeniyle komşular arasında tartışma çıktı.

Tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Doğuş O., tartışma sırasında sinirlenerek eline aldığı bıçakla komşu kadınları kovalamaya başladı. Bunu gören kadınların yakınları da evden bıçak alarak Doğuş O.'ya saldırmak istedi. Tarafları ayırmak isteyen bir kişi yerden kum alıp fırlattı. Kavgaya karışan kadınlar ise birbirlerine su döktü.

İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri öfkeli komşuları ayırarak, Doğuş O.'yu gözaltına aldı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

 

Yer: İstanbul Ortalık karıştı, bıçaklarla kovaladılar

 

 

Yer: İstanbul Ortalık karıştı, bıçaklarla kovaladılar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.