Trump bu kez yüzde yüz haklı

15.09.2020 - 10:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2113+ kez okundu.
 

Trump bu kez yüzde yüz haklı

Küresel ısınma konusunda uçarı görüşleri olan ABD Başkanı Donald Trump, küresel ısınmanın tersine döneceğini söyledi.

ABD’nin Californiya eyaletinde devam eden yangınlarla bilgi almak için bölgeye giden ve yerel yetkililerle bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump, yangının küresel ısınmaya bağlı olduğunu söyleyenlere tepki göstererek her şeyin tersine döneceğini söyledi. Trump tartışmanın fitilini ateşledi Wade Crowfoot’un keşke bilim de sizinle aynı fikirde olsaydı. Sözlerine cevap veren Trump, bilimin bunu gerçekten bildiğini sanmadığını söyledi. Trump'a göre yangınların sebebi ormanların iyi idare edilememesi ve ihmal edilmesinden kaynaklanıyor. Demokratların başkan adayı Joe Biden ise, küresel ısınmanın gerçek olmadığına inanan Trump için iklim kundakçısı dedi. Trump, 4 yıl daha başkanlık yapmaması halinde ABD’nin daha çok yangınlar göreceği uyarısında bulundu.
Küresel ısınma konusunda uçarı görüşleri olan ABD Başkanı Donald Trump, küresel ısınmanın tersine döneceğini söyledi.

ABD’nin Californiya eyaletinde devam eden yangınlarla bilgi almak için bölgeye giden ve yerel yetkililerle bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump, yangının küresel ısınmaya bağlı olduğunu söyleyenlere tepki göstererek her şeyin tersine döneceğini söyledi.

Trump tartışmanın fitilini ateşledi
Wade Crowfoot’un keşke bilim de sizinle aynı fikirde olsaydı. Sözlerine cevap veren Trump, bilimin bunu gerçekten bildiğini sanmadığını söyledi.

Trump'a göre yangınların sebebi ormanların iyi idare edilememesi ve ihmal edilmesinden kaynaklanıyor.

Demokratların başkan adayı Joe Biden ise, küresel ısınmanın gerçek olmadığına inanan Trump için iklim kundakçısı dedi. Trump, 4 yıl daha başkanlık yapmaması halinde ABD’nin daha çok yangınlar göreceği uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.