Trump destekçilerine saldırdılar

07.09.2020 - 00:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1727+ kez okundu.
 

Trump destekçilerine saldırdılar

ABD'de seçimlerin de yaklaşmasıyla sokak olayları giderek alevleniyor. Antifa adlı sol marjinal grup Trump destekçilerine molotof kokteyli ile saldırdı.

ABD'de siyahi George Floyd'un geçtiğimiz aylarda polis tarafından öldürülmesi sonrası başlayan sokak eylemleri şiddetlenerek devam ediyor. ABD'de yapılacak olan Başkanlık seçimlerinin de etkisiyle kutuplaşma hızla artarken gerginlik sokaklara da yansıyor. Siyahi protestocuların karşısına zaman zaman Trump'ı destekleyenler de çıkınca sokakların tansiyonu artıyor. Antifa'nın başını çektiği göstericiler polise ve ABD Başkanı Donald Trump destekçilerine molotof kokteyli ile saldırdı. Saldırıda yanan bir kişiye müdahale edip kurtardılar.
ABD'de seçimlerin de yaklaşmasıyla sokak olayları giderek alevleniyor. Antifa adlı sol marjinal grup Trump destekçilerine molotof kokteyli ile saldırdı.

ABD'de siyahi George Floyd'un geçtiğimiz aylarda polis tarafından öldürülmesi sonrası başlayan sokak eylemleri şiddetlenerek devam ediyor. ABD'de yapılacak olan Başkanlık seçimlerinin de etkisiyle kutuplaşma hızla artarken gerginlik sokaklara da yansıyor.

Siyahi protestocuların karşısına zaman zaman Trump'ı destekleyenler de çıkınca sokakların tansiyonu artıyor.

Antifa'nın başını çektiği göstericiler polise ve ABD Başkanı Donald Trump destekçilerine molotof kokteyli ile saldırdı. Saldırıda yanan bir kişiye müdahale edip kurtardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.