Kuzey Irak PKK'ya cehennem oldu

GÜNDEM 18.06.2020 - 11:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1908+ kez okundu.
 

Kuzey Irak PKK'ya cehennem oldu

Haftanin bölgesine düzenlenen operasyonun bilançosu belli olmaya başladı.

Türkiye, terör hedeflerini yerle bir etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine Pençe-Kaplan Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk 36 saatinde terör örgütüne ait 500'den fazla hedef; top, Fırtına obüsü, ÇNRA, SİHA ve F-16 atışlarıyla imha edildi.   "TSK'NIN TARİHİNE YENİ BİR ALTIN SAYFA EKLEYECEKSİNİZ" Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde takip ettiği operasyon sırasında birlik komutanlarıyla video konferans yöntemiyle görüştü. Bakan Akar, "Pençe-Kaplan Operasyonu'nu da başarıyla kapatıp komandonun, Kara Kuvvetlerimizin, TSK'mızın tarihine yeni bir altın sayfa ekleyeceksiniz." dedi.
Haftanin bölgesine düzenlenen operasyonun bilançosu belli olmaya başladı.

Türkiye, terör hedeflerini yerle bir etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine Pençe-Kaplan Operasyonu başlatıldı.

Operasyonun ilk 36 saatinde terör örgütüne ait 500'den fazla hedef; top, Fırtına obüsü, ÇNRA, SİHA ve F-16 atışlarıyla imha edildi.

 

"TSK'NIN TARİHİNE YENİ BİR ALTIN SAYFA EKLEYECEKSİNİZ"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde takip ettiği operasyon sırasında birlik komutanlarıyla video konferans yöntemiyle görüştü.

Bakan Akar, "Pençe-Kaplan Operasyonu'nu da başarıyla kapatıp komandonun, Kara Kuvvetlerimizin, TSK'mızın tarihine yeni bir altın sayfa ekleyeceksiniz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.