Heykellerin Partisi CHP Bu Kez Antalyalının Vergilerini Rant'a Çeviriyor

22.09.2024 - 13:46, Güncelleme: 22.09.2024 - 13:46
 

Heykellerin Partisi CHP Bu Kez Antalyalının Vergilerini Rant'a Çeviriyor

Bu yıl 61'inci kez sanatseverler ile buluşacak olan Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kala kentin cadde ve sokaklarına altın rengindeki 'Venüs' heykelleri yerleştirildi.

CHP, heykel dikme hevesinden vazgeçmiyor... Heykel hizmeti veren ve kazandığı bölgelerde sokaklara heykeller diken CHP ile bu durum artık özdeşleşmiş iki kavram haline geldi. Bu kez CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni bir heykel organizasyonuna imza attı. Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kalırken belediye, "Venüs" heykellerini Antalya'da sokaklara yerleştirmeye başladı.   HEYKELLER DEPODAN ÇIKARILDI, ONARILDI Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından depodan çıkarılan heykellerin boyaları yapılarak, hasarlı yerleri onarıldı. Heykellerin son hali vatandaşların ilgisini çekerken, kentin hemen hemen her bölgesinde heykeller görülmeye başlandı. TARTIŞMALARIN ARDINDAN İPTAL EDİLMİŞTİ Kentin farklı noktalarındaki cadde ve kavşaklar, bakımı tamamlanan 64 heykel ile süslendi.
Bu yıl 61'inci kez sanatseverler ile buluşacak olan Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kala kentin cadde ve sokaklarına altın rengindeki 'Venüs' heykelleri yerleştirildi.

CHP, heykel dikme hevesinden vazgeçmiyor...

Heykel hizmeti veren ve kazandığı bölgelerde sokaklara heykeller diken CHP ile bu durum artık özdeşleşmiş iki kavram haline geldi.

Bu kez CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni bir heykel organizasyonuna imza attı.


Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kalırken belediye, "Venüs" heykellerini Antalya'da sokaklara yerleştirmeye başladı.

 

HEYKELLER DEPODAN ÇIKARILDI, ONARILDI

Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından depodan çıkarılan heykellerin boyaları yapılarak, hasarlı yerleri onarıldı.

Heykellerin son hali vatandaşların ilgisini çekerken, kentin hemen hemen her bölgesinde heykeller görülmeye başlandı.


TARTIŞMALARIN ARDINDAN İPTAL EDİLMİŞTİ

Kentin farklı noktalarındaki cadde ve kavşaklar, bakımı tamamlanan 64 heykel ile süslendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.