Hastanede Yatan Annesini Öldürdü

AİLE CİNAYETLERİ 04.04.2024 - 12:17, Güncelleme: 04.04.2024 - 12:17 2044+ kez okundu.
 

Hastanede Yatan Annesini Öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Mersin'de duyanların kanını donduran bir cinayet yaşandı. Tarsus Devlet Hastanesi'nin 8. katında bulunan beyin cerrahi bölümünde, hastanede tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi feci şekilde can verdi. Bıçakla boğazını kesip tabancayla vurdu Talihsiz kadın refakatçi olarak yanında kalan 32 yaşındaki oğlu M.Ç. tarafından bıçakla boğazı ve ayakları kesilip tabanca ile tek kurşunla öldürüldü. Güvenlik görevlileri polise teslim etti Sesi duyup odaya gelen güvenlik görevlileri korkunç manzara ile karşılaştı. Şüpheli, güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Cinayet mahalline sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından vahşice öldürülen kadının cenazesi hastane morguna alındı. Uyuşturucu bağımlısı çıktı Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.
Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Mersin'de duyanların kanını donduran bir cinayet yaşandı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin 8. katında bulunan beyin cerrahi bölümünde, hastanede tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi feci şekilde can verdi.

Bıçakla boğazını kesip tabancayla vurdu

Talihsiz kadın refakatçi olarak yanında kalan 32 yaşındaki oğlu M.Ç. tarafından bıçakla boğazı ve ayakları kesilip tabanca ile tek kurşunla öldürüldü.

Güvenlik görevlileri polise teslim etti

Sesi duyup odaya gelen güvenlik görevlileri korkunç manzara ile karşılaştı. Şüpheli, güvenlikçiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Cinayet mahalline sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı inceleme yaptı.

Yapılan incelemenin ardından vahşice öldürülen kadının cenazesi hastane morguna alındı.


Uyuşturucu bağımlısı çıktı

Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.