Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

GÜNDEM 15.10.2024 - 22:18, Güncelleme: 15.10.2024 - 22:18
 

Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti.

Bir dönem katıldığı Survivor yarışması ile adını duyuran, Anadolu Ateşi baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti. Yalnızoğlu bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu. 7 yaşında bir kız çocuğu da olan Hasan Yalnızoğlu Bakırköy Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. TÜMAY ÖZOKUR'DAN PAYLAŞIM Menajer Tümay Özokur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şaka mısınız ya...  Teker teker gidiyorsunuz. Çok sevdim lan seni. Sende beni çok. Adam." sözleriyle acısını dile getirdi.
Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti.

Bir dönem katıldığı Survivor yarışması ile adını duyuran, Anadolu Ateşi baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti. Yalnızoğlu bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu. 7 yaşında bir kız çocuğu da olan Hasan Yalnızoğlu Bakırköy Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.


TÜMAY ÖZOKUR'DAN PAYLAŞIM

Menajer Tümay Özokur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şaka mısınız ya...  Teker teker gidiyorsunuz. Çok sevdim lan seni. Sende beni çok. Adam." sözleriyle acısını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.