Eserleriyle konuşan bir hükümetiz

GÜNDEM 11.12.2023 - 14:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1453+ kez okundu.
 

Eserleriyle konuşan bir hükümetiz

Başkan Erdoğan, DSİ tarafından tamamlanan 369 tesisin toplu açılış töreninde konuşuyor. Başkan Erdoğan, açılış programıyla tek seferde yatırım bedeli 53 milyar lirayı bulan projelerin hizmete alındığını belirtirken, "Biz seçim döneminde esip gürleyip sonra sesi soluğu çıkmayanlardan değiliz. Eserleriyle konuşan bir hükümetiz" dedi. Başkan Erdoğan, işsizlik oranının düşmesiyle ilgili "Doğru yolda olduğumuzun göstergesi" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Erdoğan, Türkiye'nin büyüme ve ihracatta çok iyi bir yerde olduğunu vurgularken, "Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı. Önümüzdeki aylardan itibaren çok daha iyi oranlarla karşılaşacağız" dedi.

Açılış programımızla tek seferde toplam yatırım bedeli 53 milyar lirayı bulan projeleri resmen hizmete alıyoruz. Biz seçim döneminde esip gürleyip sonra sesi soluğu çıkmayanlardan değiliz. Eserleriyle konuşan bir hükümetiz   "BİZ, PROJELERİYLE KONUŞAN BİR HÜKÜMETİZ" Ülkenin neresine giderseniz gidin eserimizi görürsünüz Her zaman söylüyorum; biz, meydanlarda verdiği sözleri göreve gelince unutanlardan değiliz. Biz, seçim döneminde esip-gürleyip, sonra da sesi-soluğu çıkmayanlardan da değiliz. Biz, projeleriyle konuşan bir hükümetiz.   "BİZ SU ZENGİNİ BİR ÜLKE DEĞİLİZ" Kendi ülkemiz dahil dünyanın pek çok yerinde su, adeta sınırsız bir kaynak olarak görülüyor. Bunun tamamen yanlış bir algı olduğunu burada ifade etmek istiyorum Türkiye su stresi çeken ülkeler grubundadır. Biz su zengini bir ülke değiliz Türkiye'nin de içinde yer aldığı Akdeniz bölgesindeki ülkeler, iklim değişikliğinin olumsuz yansımalarını daha fazla hissediyor.   "TÜRKİYE'NİN BOŞA HARCANACAK BİR DAMLA SUYU YOK" Tüm insanlık olarak suyu, toprağı, havayı, yeşili, ormanı bir emanet değil de mülkü gibi gören anlayışın sebep olduğu zararın bedelini ödüyoruz. Erken tedbir almazsak önümüze çıkacak faturanın daha da kabaracağı anlaşılıyor. Sıfır Atık projemizle plastik atık sorununa kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz. "Türkiye'nin boşa harcanacak bir damla dahi suyu yoktur. Hele hele su kaynaklarımızı kirletmek, ihanete eş değer bir gaflet halidir" Tarım ve sulama alanında tarihi adımlar attık   "BİR DAMLA DA SEN OL" PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI "Buradan 85 milyonun her ferdini 'Bir damla da sen ol' parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek olmaya çağırıyoruz"   "81 İL İÇME SUYU EYLEM PLANI' HAZIRLADIK" Şehirlerimiz içme suyu sıkıntısı yaşamasın diye '81 İl İçme Suyu Eylem Planı' hazırladık. İllerimizin 2040, 2050 ve hatta 2071 yıllarına kadarki içme suyu ihtiyaçlarını projelendirdik   "SU ALANINDA AÇTIĞIMIZ TESİS SAYISI 10 BİN 86'YI GEÇTİ" Sadece su alanında açtığımız tesis sayısı 10 bin 86'yı geçti. Cumhuriyet tarihinde yapılanın iki katından fazla depolama tesisi yaptık. Güncel rakamla 1 trilyon 260 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik   "SU AKAR, TÜRK YAPAR" Olağanüstü gayretlerimiz neticesinde, 'su akar, Türk bakar' sözü tarihe karışmış, bunun yerini 'su akar, Türk yapar' sözü almıştır. Türkiye Yüzyılı'nın inşası mücadelesinde ne gerekiyorsa onu yapacak, tam bağımsız Türkiye hayalimize gölge düşürmeyeceğiz. Türkiye'nin kaynaklarını Türk milletinin emrine verme gayretlerimizin, çevreci maskesi takan marjinaller tarafından engellenmesine müsaade etmeyeceğiz   "DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİ" "Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklanan ekim ayına ilişkin iş gücü istatistikleri doğru yolda olduğumuzun işaretidir"
Başkan Erdoğan, DSİ tarafından tamamlanan 369 tesisin toplu açılış töreninde konuşuyor. Başkan Erdoğan, açılış programıyla tek seferde yatırım bedeli 53 milyar lirayı bulan projelerin hizmete alındığını belirtirken, "Biz seçim döneminde esip gürleyip sonra sesi soluğu çıkmayanlardan değiliz. Eserleriyle konuşan bir hükümetiz" dedi. Başkan Erdoğan, işsizlik oranının düşmesiyle ilgili "Doğru yolda olduğumuzun göstergesi" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Erdoğan, Türkiye'nin büyüme ve ihracatta çok iyi bir yerde olduğunu vurgularken, "Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı. Önümüzdeki aylardan itibaren çok daha iyi oranlarla karşılaşacağız" dedi.

Açılış programımızla tek seferde toplam yatırım bedeli 53 milyar lirayı bulan projeleri resmen hizmete alıyoruz.

Biz seçim döneminde esip gürleyip sonra sesi soluğu çıkmayanlardan değiliz. Eserleriyle konuşan bir hükümetiz

 

"BİZ, PROJELERİYLE KONUŞAN BİR HÜKÜMETİZ"
Ülkenin neresine giderseniz gidin eserimizi görürsünüz

Her zaman söylüyorum; biz, meydanlarda verdiği sözleri göreve gelince unutanlardan değiliz. Biz, seçim döneminde esip-gürleyip, sonra da sesi-soluğu çıkmayanlardan da değiliz. Biz, projeleriyle konuşan bir hükümetiz.

 

"BİZ SU ZENGİNİ BİR ÜLKE DEĞİLİZ"
Kendi ülkemiz dahil dünyanın pek çok yerinde su, adeta sınırsız bir kaynak olarak görülüyor. Bunun tamamen yanlış bir algı olduğunu burada ifade etmek istiyorum

Türkiye su stresi çeken ülkeler grubundadır. Biz su zengini bir ülke değiliz

Türkiye'nin de içinde yer aldığı Akdeniz bölgesindeki ülkeler, iklim değişikliğinin olumsuz yansımalarını daha fazla hissediyor.

 

"TÜRKİYE'NİN BOŞA HARCANACAK BİR DAMLA SUYU YOK"
Tüm insanlık olarak suyu, toprağı, havayı, yeşili, ormanı bir emanet değil de mülkü gibi gören anlayışın sebep olduğu zararın bedelini ödüyoruz. Erken tedbir almazsak önümüze çıkacak faturanın daha da kabaracağı anlaşılıyor.

Sıfır Atık projemizle plastik atık sorununa kalıcı çözüm bulmaya çalışıyoruz.

"Türkiye'nin boşa harcanacak bir damla dahi suyu yoktur. Hele hele su kaynaklarımızı kirletmek, ihanete eş değer bir gaflet halidir"

Tarım ve sulama alanında tarihi adımlar attık

 

"BİR DAMLA DA SEN OL" PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI
"Buradan 85 milyonun her ferdini 'Bir damla da sen ol' parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek olmaya çağırıyoruz"

 

"81 İL İÇME SUYU EYLEM PLANI' HAZIRLADIK"
Şehirlerimiz içme suyu sıkıntısı yaşamasın diye '81 İl İçme Suyu Eylem Planı' hazırladık. İllerimizin 2040, 2050 ve hatta 2071 yıllarına kadarki içme suyu ihtiyaçlarını projelendirdik

 

"SU ALANINDA AÇTIĞIMIZ TESİS SAYISI 10 BİN 86'YI GEÇTİ"
Sadece su alanında açtığımız tesis sayısı 10 bin 86'yı geçti. Cumhuriyet tarihinde yapılanın iki katından fazla depolama tesisi yaptık. Güncel rakamla 1 trilyon 260 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik

 

"SU AKAR, TÜRK YAPAR"
Olağanüstü gayretlerimiz neticesinde, 'su akar, Türk bakar' sözü tarihe karışmış, bunun yerini 'su akar, Türk yapar' sözü almıştır.

Türkiye Yüzyılı'nın inşası mücadelesinde ne gerekiyorsa onu yapacak, tam bağımsız Türkiye hayalimize gölge düşürmeyeceğiz.

Türkiye'nin kaynaklarını Türk milletinin emrine verme gayretlerimizin, çevreci maskesi takan marjinaller tarafından engellenmesine müsaade etmeyeceğiz

 

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİ"
"Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklanan ekim ayına ilişkin iş gücü istatistikleri doğru yolda olduğumuzun işaretidir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.