Eser belediyeciliği başlıyor!

GÜNDEM 07.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1457+ kez okundu.
 

Eser belediyeciliği başlıyor!

Başkan Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak adaylarını açıklıyor. Sabah TV, başkan adaylarının açıklanacağı Haliç Kongre Merkezi'nde bu önemli günün nabzını tutuyor. AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na konuşan AK Partili isimler önemli mesajlar verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, bu özel günde SABAH TV'ye yaptığı açıklamada, "İstanbul'da 5 yıl boşa geçmiş bir zaman var. CHP zihniyetinden bir hayır gelmediği, hizmet gelmediği ortaya çıkıyor. Büyük bir sıçrayışla, 5 yıllık parantez arasını da izale edecek bir süreci de 31 Mart 2024 seçimleriyle milletimiz yakalamış olacak" dedi.

Bugün, Türkiye heyecanla AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, bu özel günde SABAH TV'ye özel açıklamalarda bulundu. İstanbul'un CHP zihniyeti nedeniyle son 5 yılını boşa geçirdiğini dile getiren Akbaşoğlu, AK Parti belediyeciliği ile 31 Mart'ta İstanbul'un sıçrama yapacağını ifade etti.   CUMHURBAŞKANLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YERELDE DE MİLLETİMİZ "AK PARTİ" DİYECEK 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta milletimiz bir karar verdi. AK Parti ile cumhur ittifakı ile yola devam dedi. Genel seçimlerde olduğu gibi bunun yerel seçimlere yansımasını da hep beraber göreceğiz. 31 Mart için bugün bir kısım adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Bir kısmını ise 15 Ocak pazartesi günü genel merkezimizde hep beraber açıklamış olacağız.   İSTANBUL VE ANKARA'DA 5 YIL BOŞA GEÇMİŞ BİR ZAMAN VAR Biz her daim hazır ve kararlıyız. Bu yüzden yeniden İstanbul, yeniden Ankara, yeniden AK Parti belediyeciliği diyoruz. Tabi bunun miladı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart 1994'te milletimizin iradesiyle belediye başkanı seçilmesi neticesinde, hizmet ve eser belediyeciliğini net bir şekilde ortaya koymasıdır. Oradaki başarılar da başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığını getirmiştir. Şimdi İstanbul'la ilgili, Ankara'yla ilgili maalesef 5 yıl boşa geçmiş bir zaman var.   CHP ZİHNİYETİNDEN BİR HAYIR GELMİYOR Eser ve hizmet siyaseti yerine, sosyal medya belediyeciliği, algı siyaseti ile geçiştirilmeye çalışıldı. Temel atmama törenini ortaya koydular. Gelecek nesillere bir eser bırakabilecek bir CHP belediyeciliği yok. CHP zihniyetinden bir hayır gelmediği, hizmet gelmediği ortaya çıkıyor. Büyük bir sıçrayışla, 5 yıllık parantez arasını da izale edecek bir süreci de 31 Mart 2024 seçimleriyle milletimiz yakalamış olacak. Bu manada İstanbullunun da, İzmirlinin de, Hataylının da sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.   ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI Hatay'da kentsel dönüşümü engelleyen bir CHP zihniyetinin neye sebebiyet verdiğini bir düşünün. İstanbul belediye başkanı Ekrem Bey'in her yıl 20 bin konutu arz edeceğini ve şu anda 100 bin konutu İstanbulluya sosyal konut bağlamında sunması gerekirken, yüzde 2'sini dahi sunamayan bir belediye başkanı. Bu anlayıştan milletimizin kurtulması gerekiyor. Onun için çoğu gitti azı kaldı diyoruz.   TÜRKİYE YÜZYILINDA ÖNEMLİ İKİNCİ VİRAJ AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, SABAH TV'ye özel açıklamalarda bulundu. İsmail Ok açıklamasında şunları kaydetti: Bugün, Türkiye heyecanla AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekliyor. Türkiye Yüzyılında bizim için önemli ikinci bir viraj var. İnanıyorum ki, genel seçimlerde olduğu gibi Cumhurun adayları yine damgasını vuracak. Yerel yönetimlerde de bir 5 yıllığına daha bayrağı burca dikeceğiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde ipi göğüsleyerek milletten yetkiyi alacak.
Başkan Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak adaylarını açıklıyor. Sabah TV, başkan adaylarının açıklanacağı Haliç Kongre Merkezi'nde bu önemli günün nabzını tutuyor. AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na konuşan AK Partili isimler önemli mesajlar verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, bu özel günde SABAH TV'ye yaptığı açıklamada, "İstanbul'da 5 yıl boşa geçmiş bir zaman var. CHP zihniyetinden bir hayır gelmediği, hizmet gelmediği ortaya çıkıyor. Büyük bir sıçrayışla, 5 yıllık parantez arasını da izale edecek bir süreci de 31 Mart 2024 seçimleriyle milletimiz yakalamış olacak" dedi.

Bugün, Türkiye heyecanla AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, bu özel günde SABAH TV'ye özel açıklamalarda bulundu. İstanbul'un CHP zihniyeti nedeniyle son 5 yılını boşa geçirdiğini dile getiren Akbaşoğlu, AK Parti belediyeciliği ile 31 Mart'ta İstanbul'un sıçrama yapacağını ifade etti.

 

CUMHURBAŞKANLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YERELDE DE MİLLETİMİZ "AK PARTİ" DİYECEK

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta milletimiz bir karar verdi. AK Parti ile cumhur ittifakı ile yola devam dedi. Genel seçimlerde olduğu gibi bunun yerel seçimlere yansımasını da hep beraber göreceğiz. 31 Mart için bugün bir kısım adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Bir kısmını ise 15 Ocak pazartesi günü genel merkezimizde hep beraber açıklamış olacağız.

 

İSTANBUL VE ANKARA'DA 5 YIL BOŞA GEÇMİŞ BİR ZAMAN VAR

Biz her daim hazır ve kararlıyız. Bu yüzden yeniden İstanbul, yeniden Ankara, yeniden AK Parti belediyeciliği diyoruz. Tabi bunun miladı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart 1994'te milletimizin iradesiyle belediye başkanı seçilmesi neticesinde, hizmet ve eser belediyeciliğini net bir şekilde ortaya koymasıdır. Oradaki başarılar da başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığını getirmiştir. Şimdi İstanbul'la ilgili, Ankara'yla ilgili maalesef 5 yıl boşa geçmiş bir zaman var.

 

CHP ZİHNİYETİNDEN BİR HAYIR GELMİYOR

Eser ve hizmet siyaseti yerine, sosyal medya belediyeciliği, algı siyaseti ile geçiştirilmeye çalışıldı. Temel atmama törenini ortaya koydular. Gelecek nesillere bir eser bırakabilecek bir CHP belediyeciliği yok. CHP zihniyetinden bir hayır gelmediği, hizmet gelmediği ortaya çıkıyor. Büyük bir sıçrayışla, 5 yıllık parantez arasını da izale edecek bir süreci de 31 Mart 2024 seçimleriyle milletimiz yakalamış olacak. Bu manada İstanbullunun da, İzmirlinin de, Hataylının da sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.

 

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

Hatay'da kentsel dönüşümü engelleyen bir CHP zihniyetinin neye sebebiyet verdiğini bir düşünün. İstanbul belediye başkanı Ekrem Bey'in her yıl 20 bin konutu arz edeceğini ve şu anda 100 bin konutu İstanbulluya sosyal konut bağlamında sunması gerekirken, yüzde 2'sini dahi sunamayan bir belediye başkanı. Bu anlayıştan milletimizin kurtulması gerekiyor. Onun için çoğu gitti azı kaldı diyoruz.

 

TÜRKİYE YÜZYILINDA ÖNEMLİ İKİNCİ VİRAJ

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, SABAH TV'ye özel açıklamalarda bulundu. İsmail Ok açıklamasında şunları kaydetti: Bugün, Türkiye heyecanla AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekliyor. Türkiye Yüzyılında bizim için önemli ikinci bir viraj var. İnanıyorum ki, genel seçimlerde olduğu gibi Cumhurun adayları yine damgasını vuracak. Yerel yönetimlerde de bir 5 yıllığına daha bayrağı burca dikeceğiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde ipi göğüsleyerek milletten yetkiyi alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.