Ensesinden Giren Mermi Çenesine Saplandı

04.07.2024 - 18:53, Güncelleme: 04.07.2024 - 18:53 249 kez okundu.
 

Ensesinden Giren Mermi Çenesine Saplandı

İstanbul'da arkadaşlarıyla dondurma almaya giden 17 yaşındaki genç, seyir halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu maganda kurşununun hedefi oldu. Kurşun gencin boynundan girip ağzında kaldı. Ateş açan şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Mucize şekilde hayatta kalan yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

İstanbul Pendik'te 17 yaşındaki Aykan Yazar, yolda yürüdüğü sırada yanından geçen bir otomobildeki kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Yazar'ın boynundan giren kurşun çenesine saplandı.   MAGANDALAR SİLAHLARINI ATEŞLEDİ Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü gece 02.00 sıralarında Pendik'te Velibaba Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki Aykan Yazar arkadaşıyla birlikte dondurma almaya gitti. Yazar evine döndüğü sırada, aracıyla seyir halindeyken havaya ateş açarak ilerleyen kimliği belirsiz bir magandanın kurşununun hedefi oldu.   BOYNUNDAN GİREN KURŞUN ÇENESİNE SAPLANDI Kurşun Yazar'ın boyun kısmından girerek çenesine saplandı. Şans eseri hayatta kalan ve boynunu tutmaya başlayan Aykan Yazar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile ekipleri ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kimliği belirsiz magandayı yakalamak için çalışma başlattı.     "MAGANDA KURŞUNU BANA İSABET ETTİ" Maganda kurşununun hedefi olan Aykan Yazar, "Arkadaşlarımla birlikte dondurma almaya gitmiştik. Dönüş yolunda silah sesleri duydum. Havaya ateş açan magandanın kurşunu bana isabet etti. O saatte sokakta kimse yoktu. Olay sonrası durmadan uzaklaştılar. Yetkililerin bu şahısları yakalamalarını istiyorum. Bugün bu olay benim başıma geldi, yarın bir başkasının da başına gelebilir" diye konuştu.
İstanbul'da arkadaşlarıyla dondurma almaya giden 17 yaşındaki genç, seyir halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu maganda kurşununun hedefi oldu. Kurşun gencin boynundan girip ağzında kaldı. Ateş açan şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Mucize şekilde hayatta kalan yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

İstanbul Pendik'te 17 yaşındaki Aykan Yazar, yolda yürüdüğü sırada yanından geçen bir otomobildeki kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Yazar'ın boynundan giren kurşun çenesine saplandı.

 

MAGANDALAR SİLAHLARINI ATEŞLEDİ
Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü gece 02.00 sıralarında Pendik'te Velibaba Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki Aykan Yazar arkadaşıyla birlikte dondurma almaya gitti. Yazar evine döndüğü sırada, aracıyla seyir halindeyken havaya ateş açarak ilerleyen kimliği belirsiz bir magandanın kurşununun hedefi oldu.

 

BOYNUNDAN GİREN KURŞUN ÇENESİNE SAPLANDI
Kurşun Yazar'ın boyun kısmından girerek çenesine saplandı. Şans eseri hayatta kalan ve boynunu tutmaya başlayan Aykan Yazar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile ekipleri ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kimliği belirsiz magandayı yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

"MAGANDA KURŞUNU BANA İSABET ETTİ"
Maganda kurşununun hedefi olan Aykan Yazar, "Arkadaşlarımla birlikte dondurma almaya gitmiştik. Dönüş yolunda silah sesleri duydum. Havaya ateş açan magandanın kurşunu bana isabet etti. O saatte sokakta kimse yoktu. Olay sonrası durmadan uzaklaştılar. Yetkililerin bu şahısları yakalamalarını istiyorum. Bugün bu olay benim başıma geldi, yarın bir başkasının da başına gelebilir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.