Dostu Tarafından Bıçaklanan Kadın Vefat Etti

CİNAYET 16.10.2024 - 12:04, Güncelleme: 16.10.2024 - 12:04
 

Dostu Tarafından Bıçaklanan Kadın Vefat Etti

Dini nikahlı eşi Aydın Yücedağ tarafından bıçaklanan Dilek Dikmen, Ankara'da 27 gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini, tedavi altında olduğu Etlik Şehir Hastanesi'nde kaybetti.

18 Eylül'de Çankırı'nın Abdülhalik Renda Mahallesi, Zafer Caddesi'nde Aydın Yücedağ (49) ve dini nikahlı eşi Dilek Dikmen (45) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple evde tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede şiddetlenmesiyle, Yücedağ bıçakla Dikmen'i yaraladı. Apartmandaki komşuların duyduğu sesler üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.   27 GÜN SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ Ağır yaralı haldeki Dikmen, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki tedavi sonrasında durumu kritik olan Dikmen, Ankara’daki Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ancak bugün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Aydın Yücedağ ise olayın hemen ardından polis ekiplerince gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.
Dini nikahlı eşi Aydın Yücedağ tarafından bıçaklanan Dilek Dikmen, Ankara'da 27 gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini, tedavi altında olduğu Etlik Şehir Hastanesi'nde kaybetti.

18 Eylül'de Çankırı'nın Abdülhalik Renda Mahallesi, Zafer Caddesi'nde Aydın Yücedağ (49) ve dini nikahlı eşi Dilek Dikmen (45) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple evde tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede şiddetlenmesiyle, Yücedağ bıçakla Dikmen'i yaraladı. Apartmandaki komşuların duyduğu sesler üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

27 GÜN SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Ağır yaralı haldeki Dikmen, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki tedavi sonrasında durumu kritik olan Dikmen, Ankara’daki Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ancak bugün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Aydın Yücedağ ise olayın hemen ardından polis ekiplerince gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.