Dolanırıcı Nisanlılar Ceza Evindeler

GÜNDEM 02.07.2024 - 18:38, Güncelleme: 02.07.2024 - 18:38 328 kez okundu.
 

Dolanırıcı Nisanlılar Ceza Evindeler

Konya'da bulunan bir özel bankada zimmetine 37 milyon 157 bin lira aktaran banka personeli Perihan Y. ile nişanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir banka çalışanı, kendisinin ve nişanlısının hesabına 37 milyon lira para aktardı. Aktardığı paralarla kripto varlık alan kadın ve nişanlısı tutuklandı.   3 AY BOYUNCA PARA AKTARDIĞI ORTAYA ÇIKTI Ereğli ilçesinde özel bir bankanın şubesinde çalışan Perihan Y. isimli kadının, 3 ay içerisinde kendi ve nişanlısı S.A.'nın hesabına para aktardığı belirlendi.   SUÇ DUYURUSUNUN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDILAR Yapılan inceleme sonrası aktarılan para miktarının 37 milyon 157 bin lira olduğu tespit edildi. Banka yetkilileri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine P.Y. ve nişanlısı S.A. gözaltına alındı.   PARALARI KRİPTOYA ÇEVİRMİŞLER Şüphelilerden S.A.'nın bankadan kendi hesaplarına aktardıkları paraları kriptoya aktardığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.
Konya'da bulunan bir özel bankada zimmetine 37 milyon 157 bin lira aktaran banka personeli Perihan Y. ile nişanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir banka çalışanı, kendisinin ve nişanlısının hesabına 37 milyon lira para aktardı. Aktardığı paralarla kripto varlık alan kadın ve nişanlısı tutuklandı.

 

3 AY BOYUNCA PARA AKTARDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Ereğli ilçesinde özel bir bankanın şubesinde çalışan Perihan Y. isimli kadının, 3 ay içerisinde kendi ve nişanlısı S.A.'nın hesabına para aktardığı belirlendi.

 

SUÇ DUYURUSUNUN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDILAR
Yapılan inceleme sonrası aktarılan para miktarının 37 milyon 157 bin lira olduğu tespit edildi. Banka yetkilileri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine P.Y. ve nişanlısı S.A. gözaltına alındı.

 

PARALARI KRİPTOYA ÇEVİRMİŞLER
Şüphelilerden S.A.'nın bankadan kendi hesaplarına aktardıkları paraları kriptoya aktardığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.