Doğal Gaz Patlaması! Ölü ve Yaralılar Var

KAZA 30.06.2024 - 16:00, Güncelleme: 30.06.2024 - 16:00 416 kez okundu.
 

Doğal Gaz Patlaması! Ölü ve Yaralılar Var

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi ise yaralandı.

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binada doğal gaz patlaması meydana geldi. Can kaybı ve yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgedeki çalışmalar devam ediyor. CADDE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında patlama yaşandı. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada cadde savaş alanına döndü. Çevrede bulunan çok sayıda bina da hasar aldı. Şiddetli patlama sesini duyanlar kendilerini korku ve panikle sokağa attı.   YARALILAR SOKAK ORTASINDA YARDIM BEKLEDİ Vatandaşın ihbarıyla bölge 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde çok sayıda kişinin yerde yaralı olarak yattığı ve çevredekilerin yardıma koştuğu görüldü.   CANSIZ BEDENLERİN ÜZERİNİ ÖRTTÜLER Binada adeta enkaza dönerken hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin üzeri polis tarafından örtüldü. Ekipler, bölgedeki tüm doğal gaz hattını güvenlik amaçlı kesti.
İzmir'in Torbalı ilçesinde bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi ise yaralandı.

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binada doğal gaz patlaması meydana geldi. Can kaybı ve yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgedeki çalışmalar devam ediyor.


CADDE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında patlama yaşandı. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada cadde savaş alanına döndü. Çevrede bulunan çok sayıda bina da hasar aldı. Şiddetli patlama sesini duyanlar kendilerini korku ve panikle sokağa attı.

 

YARALILAR SOKAK ORTASINDA YARDIM BEKLEDİ

Vatandaşın ihbarıyla bölge 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde çok sayıda kişinin yerde yaralı olarak yattığı ve çevredekilerin yardıma koştuğu görüldü.

 

CANSIZ BEDENLERİN ÜZERİNİ ÖRTTÜLER

Binada adeta enkaza dönerken hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin üzeri polis tarafından örtüldü. Ekipler, bölgedeki tüm doğal gaz hattını güvenlik amaçlı kesti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.