CHP'li Belediye Başkanı İzmir İZSU'ya PKK'lı Adem'i Daire Başkan Olarak Ata'dı

20.08.2024 - 13:21, Güncelleme: 20.08.2024 - 13:21
 

CHP'li Belediye Başkanı İzmir İZSU'ya PKK'lı Adem'i Daire Başkan Olarak Ata'dı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, İZSU Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak atadığı Adem Kurtar'ın PKK'ya destek verdiği paylaşımları ortaya çıktı.

    Haber Merkezi 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'ye destek veren PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, seçimlerin ardından verdiği desteğin karşılığını alıyor. Bu kapsamda İzmir'de Tunç Soyer'den koltuğu Cemil Tugay devraldı. CHP ile Soyer arasında yeniden adaylık geriliminin yaşandığı seçim döneminden sonra Tugay, belediyede görev değişikliklerine gitti.   Tugay bu kapsamda İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (İZSU) de yönetimi değiştirdi. İZSU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na Adem Kurtar'ı getirildi. DEVLETE KATİL DEDİ Göreve yeni getirilen Kurtar'ın da PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Kurtar'ın sosyal medya hesapalarında eski tarihli paylaşımlarında devleti "katil" olmakla suçladığı görüldü. 2014'TE PKK'YA DESTEK PAYLAŞIMLARI Kurtar'ın ayrıca PKK'lıların Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı eylemelrine destek verdiği birçok paylaşım ortaya çıktı. Etiketler  CHP PKK İzmir tunç soyer DEM Parti
CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, İZSU Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak atadığı Adem Kurtar'ın PKK'ya destek verdiği paylaşımları ortaya çıktı.

 

 
İzmir'de İZSU'ya PKK sevici başkan atandı
Haber Merkezi

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'ye destek veren PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, seçimlerin ardından verdiği desteğin karşılığını alıyor.

Bu kapsamda İzmir'de Tunç Soyer'den koltuğu Cemil Tugay devraldı.

 ile Soyer arasında yeniden adaylık geriliminin yaşandığı seçim döneminden sonra Tugay, belediyede görev değişikliklerine gitti.

 

Tugay bu kapsamda İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (İZSU) de yönetimi değiştirdi.

İZSU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na Adem Kurtar'ı getirildi.

DEVLETE KATİL DEDİ

Göreve yeni getirilen Kurtar'ın da  sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Kurtar'ın sosyal medya hesapalarında eski tarihli paylaşımlarında devleti "katil" olmakla suçladığı görüldü.

2014'TE PKK'YA DESTEK PAYLAŞIMLARI

Kurtar'ın ayrıca PKK'lıların Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı eylemelrine destek verdiği birçok paylaşım ortaya çıktı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.