CHP' PKK ortaklığı Yüzünden Mersin'de yumurtalı protesto Edildi

11.03.2024 - 12:24, Güncelleme: 11.03.2024 - 12:24 1007+ kez okundu.
 

CHP' PKK ortaklığı Yüzünden Mersin'de yumurtalı protesto Edildi

Mersin'de DEM Parti ile ittifak yapan CHP'ye vatandaşın tepkisi sert oldu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi.

Yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Siyasi arenada hareketlilik artarken, CHP ise DEM Parti ile ortaklığını sürdürüyor. Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, yerel seçimlere gidilirken açık bir hal almaya ve görünmeye başladı. 'Kent uzlaşısı' adı altında ittifaka gidilirken başta İstanbul ilçeleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde ortak aday çıkartıldı. Bu yerlerden birisi de Mersin CHP ve DEM Parti, Mersin'de de ittifak yapmaya karar verdi. Mersin Toroslar ve Akdeniz ilçesinde yapılan bu ittifak ise vatandaşların tepkisini topladı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi. İlginizi Çekebilir Mersin'de CHP-DEM İttifakı: Birlikte program düzenlediler Eylem yapanlara saldırı Başarır'ı Mersin'de protesto edenlere ise yine Başarır'ın adamları saldırdı. Programı sürdürme çabaları da yetersiz kaldı. Başarır, protestolar arasında bölgeden ayrıldı.
Mersin'de DEM Parti ile ittifak yapan CHP'ye vatandaşın tepkisi sert oldu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi.

Yerel seçim çalışmaları devam ediyor.

Siyasi arenada hareketlilik artarken, CHP ise DEM Parti ile ortaklığını sürdürüyor.

Mayıs genel seçimlerinde kapalı kapılar arkasında yapılan CHP-Kandil ittifakı, yerel seçimlere gidilirken açık bir hal almaya ve görünmeye başladı.


'Kent uzlaşısı' adı altında ittifaka gidilirken başta İstanbul ilçeleri olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde ortak aday çıkartıldı.

Bu yerlerden birisi de Mersin

CHP ve DEM Parti, Mersin'de de ittifak yapmaya karar verdi. Mersin Toroslar ve Akdeniz ilçesinde yapılan bu ittifak ise vatandaşların tepkisini topladı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de yumurtalı protesto edildi.


İlginizi Çekebilir
Mersin'de CHP-DEM İttifakı: Birlikte program düzenlediler
Eylem yapanlara saldırı

Başarır'ı Mersin'de protesto edenlere ise yine Başarır'ın adamları saldırdı. Programı sürdürme çabaları da yetersiz kaldı. Başarır, protestolar arasında bölgeden ayrıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.