CHP BU MİLLET'E, BU DEVLET'E, İSLAMA BAYRAĞAMIZA DÜŞMANDIR

GÜNDEM 20.02.2023 - 21:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1855+ kez okundu.
 

CHP BU MİLLET'E, BU DEVLET'E, İSLAMA BAYRAĞAMIZA DÜŞMANDIR

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, AFAD ile birlikte afet bölgesinde mücadele eden genci işten çıkarmasının ardından AK Partili Köşk Belediyesi harekete geçti.

Türkiye, 15 gündür asrın felaketi ile mücadele ediyor. Kahramanmaraş'ta yaşanan şiddetli depremler, dünyanın gündemine oturdu. Geniş coğrafyaya yayılmasıyla büyük bir enkaza yol açan afet, binlerce can aldı. Bu kapsamda devletin tüm imkanları ilk andan itibaren afet bölgesine seferber edildi. Öte yandan yurdun dört bir yanından da gönüllüler harekete geçerek depremzedelerin yaralarını sarmak adına yola çıktı. Ayrıca gönüllüler, bölgelerdeki arama-kurtarma çalışmalarına da katılarak bir cana ulaşmak için mücadele verdi. AFAD ekiplerine gönüllü olarak katılan vatandaşlar, asrın felaketinde önemli rol oynadı. Afet bölgesinde 6 gün çalışmalara katıldı Bunlardan biri de Aydın’da yaşayan Gürkan Can isimli vatandaş oldu. CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde cankurtaranlık görevi yapan Can, bölgeye gitmek için Valiliğe başvuru yaptı. Ardından belediye içerisinde yetkililerden de sözlü olarak izin alan genç adam, 6 gün boyunca Malatya’da arama-kurtarma çalışmalarına katıldı. İşten çıkarıldı Can, deprem bölgesinden döndüğü gün kendisine gelen bir mesajda işten çıkarıldığını öğrendi. İş sözleşmesinin feshedildiğini gören genç adam, neye uğradığını şaşırdı. Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. "AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez" Yaşananlara kayıtsız kalamayan AK Partili Köşk Belediyesi harekete geçti ve Gürkan Can'ın işe alınacağını açıkladı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler', yaşananlara ilişkin şu ifadeleri kullandı: Asrın felaketi olan Maraş depreminde, AFAD görevlisi olarak deprem bölgelerine giden Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Gürkan Can kardeşimizin bu fedakârlığı sebebiyle büyükşehir tarafından işten çıkarılması bizleri çok üzdü. 10 binlerce insanımızın canından olduğu, 100 binlerce insanımızın evsiz kaldığı böylesi zor günlerde; sosyal belediyecilikle övünen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez. Biz Köşk Belediyesi olarak, bu fedakârlığı karşılıksız bırakmadık ve Gürkan Can kardeşimizin yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için kendisini belediyemiz bünyesinde işe aldık. Bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin inşallah. Konuyla yakından ilgilenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da AFAD gönüllüsü olan gencin işten çıkarılmasına tepki göstermişti. 
CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, AFAD ile birlikte afet bölgesinde mücadele eden genci işten çıkarmasının ardından AK Partili Köşk Belediyesi harekete geçti.

Türkiye, 15 gündür asrın felaketi ile mücadele ediyor.

Kahramanmaraş'ta yaşanan şiddetli depremler, dünyanın gündemine oturdu.

Geniş coğrafyaya yayılmasıyla büyük bir enkaza yol açan afet, binlerce can aldı.

Bu kapsamda devletin tüm imkanları ilk andan itibaren afet bölgesine seferber edildi.

Öte yandan yurdun dört bir yanından da gönüllüler harekete geçerek depremzedelerin yaralarını sarmak adına yola çıktı.

Ayrıca gönüllüler, bölgelerdeki arama-kurtarma çalışmalarına da katılarak bir cana ulaşmak için mücadele verdi.

AFAD ekiplerine gönüllü olarak katılan vatandaşlar, asrın felaketinde önemli rol oynadı.

Afet bölgesinde 6 gün çalışmalara katıldı
Bunlardan biri de Aydın’da yaşayan Gürkan Can isimli vatandaş oldu.

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde cankurtaranlık görevi yapan Can, bölgeye gitmek için Valiliğe başvuru yaptı. Ardından belediye içerisinde yetkililerden de sözlü olarak izin alan genç adam, 6 gün boyunca Malatya’da arama-kurtarma çalışmalarına katıldı.

İşten çıkarıldı
Can, deprem bölgesinden döndüğü gün kendisine gelen bir mesajda işten çıkarıldığını öğrendi.

İş sözleşmesinin feshedildiğini gören genç adam, neye uğradığını şaşırdı.

Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

"AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez"
Yaşananlara kayıtsız kalamayan AK Partili Köşk Belediyesi harekete geçti ve Gürkan Can'ın işe alınacağını açıkladı.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler', yaşananlara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Asrın felaketi olan Maraş depreminde, AFAD görevlisi olarak deprem bölgelerine giden Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli Gürkan Can kardeşimizin bu fedakârlığı sebebiyle büyükşehir tarafından işten çıkarılması bizleri çok üzdü. 10 binlerce insanımızın canından olduğu, 100 binlerce insanımızın evsiz kaldığı böylesi zor günlerde; sosyal belediyecilikle övünen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu AFAD görevlisi kardeşimizi işinden ve aşından etmesi kabul edilemez.

Biz Köşk Belediyesi olarak, bu fedakârlığı karşılıksız bırakmadık ve Gürkan Can kardeşimizin yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için kendisini belediyemiz bünyesinde işe aldık. Bu zor günleri el birliğiyle atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin inşallah.

Konuyla yakından ilgilenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da AFAD gönüllüsü olan gencin işten çıkarılmasına tepki göstermişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.