BU ASLAN KILIÇDAROĞLUNA HAİN DEDİ

GÜNDEM 30.01.2022 - 15:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1778+ kez okundu.
 

BU ASLAN KILIÇDAROĞLUNA HAİN DEDİ

Toplu açılış törenine katılarak Trabzonlulara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, minik bir çocuğu sahneye aldı, mikrofonu ona kaptırdı. Çocuğun söyledikleri alandakileri adeta coşturdu.

Trabzon’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdele kesiminden önce sahneye çıkmak isteyen küçük çocuğu kırmadı.   "CUMHURBAŞKANI AMCA" Babası ile ilgili yaşanan bir sıkıntıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşan çocuğun önce “Cumhurbaşkanı amca” diyerek sözlerine başladığı duyuldu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılan ve elinden mikrofonu alan çocuk, heyecanlı ses tonu ile oy istedi.   “ONA OYUNUZU VERİN” “Arkadaşlar, Cumhurbaşkanı amcamızın karşısındaki bu Bay Kemal hain hain. Adam burada. En iyi adam. Ona oyununuzu verin. O en büyük” diyen çocuk, daha sonra alanda toplanan Trabzonluları selamladı.   DUYAN COŞTU Minik çocuğun sözleri Trabzonluları adeta coşturdu. Kurdele kesimine de katılan minik çocuğa oyuncak otomobil hediye edildi.
Toplu açılış törenine katılarak Trabzonlulara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, minik bir çocuğu sahneye aldı, mikrofonu ona kaptırdı. Çocuğun söyledikleri alandakileri adeta coşturdu.

Trabzon’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdele kesiminden önce sahneye çıkmak isteyen küçük çocuğu kırmadı.

 

"CUMHURBAŞKANI AMCA"
Babası ile ilgili yaşanan bir sıkıntıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşan çocuğun önce “Cumhurbaşkanı amca” diyerek sözlerine başladığı duyuldu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılan ve elinden mikrofonu alan çocuk, heyecanlı ses tonu ile oy istedi.

 

“ONA OYUNUZU VERİN”
“Arkadaşlar, Cumhurbaşkanı amcamızın karşısındaki bu Bay Kemal hain hain. Adam burada. En iyi adam. Ona oyununuzu verin. O en büyük” diyen çocuk, daha sonra alanda toplanan Trabzonluları selamladı.

 

DUYAN COŞTU
Minik çocuğun sözleri Trabzonluları adeta coşturdu.

Kurdele kesimine de katılan minik çocuğa oyuncak otomobil hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.