BOŞANMA DAVASI AÇAN DAMADINI ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 26.10.2023 - 11:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 662+ kez okundu.
 

BOŞANMA DAVASI AÇAN DAMADINI ÖLDÜRDÜ

İstanbul Büyükçekmece'de eşiyle boşanma davası için adliyeye gelen kişi, kayınpederi tarafından öldürüldü. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şahıs, damadını kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyledi.

Büyükçekmece'de kızıyla boşanma davası olan damadını adliye önünde bekleyen kayınpeder, damadını göğsünden vurarak öldürdü. Öfkeli kayınpederin damadının kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğü söylediği ileri sürüldü. DAMADINA 2 EL ATEŞ ETTİ Saat 11.00 sıralarında Ekinoba Mahallesi'nde bulunan Büyükçekmece Adliyesi Ek Hizmet Binası girişinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, S.E. (35) eşiyle boşanma davası için adliyeye geldi. Bu sırada dava çıkışında adliye önünde bekleyen kayınpederi R.K. (63) kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle damadına 2 el ateş etti.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Göğsüne mermi isabet eden S.E. olay yerine gelen ambulans ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. S.E. hastanede hayatını kaybederken kayınpederi ise adliye önünde silahla gözaltına alındı.   ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ R.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, damadının kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
İstanbul Büyükçekmece'de eşiyle boşanma davası için adliyeye gelen kişi, kayınpederi tarafından öldürüldü. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şahıs, damadını kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyledi.

Büyükçekmece'de kızıyla boşanma davası olan damadını adliye önünde bekleyen kayınpeder, damadını göğsünden vurarak öldürdü. Öfkeli kayınpederin damadının kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğü söylediği ileri sürüldü.


DAMADINA 2 EL ATEŞ ETTİ
Saat 11.00 sıralarında Ekinoba Mahallesi'nde bulunan Büyükçekmece Adliyesi Ek Hizmet Binası girişinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, S.E. (35) eşiyle boşanma davası için adliyeye geldi. Bu sırada dava çıkışında adliye önünde bekleyen kayınpederi R.K. (63) kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle damadına 2 el ateş etti.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Göğsüne mermi isabet eden S.E. olay yerine gelen ambulans ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. S.E. hastanede hayatını kaybederken kayınpederi ise adliye önünde silahla gözaltına alındı.

 

ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
R.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, damadının kızına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.