Bıçaklanan lise öğrencisi kurtarılamadı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 15.02.2024 - 22:14, Güncelleme: 15.02.2024 - 22:14 1325+ kez okundu.
 

Bıçaklanan lise öğrencisi kurtarılamadı

Sincan ilçesinde 13 Şubat'ta sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan lise öğrencisi yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Sincan ilçesindeki Tuna Parkı'nda çıkan tartışma sonucu arkadaşı E.N.D. tarafından bıçakla yaralanan ve hastaneye kaldırılan H.Ü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arkadaşının ölümüne neden olan çocuk tutuklandı Olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan suça sürüklenen çocuk E.N.D. tutuklanırken, bıçaklama olayına tanık olan Y. B. savcılıktaki ifade işlemi sonrası serbest bırakıldı.
Sincan ilçesinde 13 Şubat'ta sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan lise öğrencisi yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Sincan ilçesindeki Tuna Parkı'nda çıkan tartışma sonucu arkadaşı E.N.D. tarafından bıçakla yaralanan ve hastaneye kaldırılan H.Ü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşının ölümüne neden olan çocuk tutuklandı

Olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan suça sürüklenen çocuk E.N.D. tutuklanırken, bıçaklama olayına tanık olan Y. B. savcılıktaki ifade işlemi sonrası serbest bırakıldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.