Başına Poşet Geçirilip Öldürülmüş

CİNAYET 24.08.2024 - 15:25, Güncelleme: 24.08.2024 - 15:25
 

Başına Poşet Geçirilip Öldürülmüş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesiyle yaşayan yazılım mühendisi, odasında yanında azot tüpü ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bodrum'da yazılım mühendisliği yapan ve kurduğu yazılım şirketini bir süre önce kardeşine devreden Mustafa Akçoban (31) geçen yıl annesini kanserden kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Bir süredir çalışmayan, zamanının neredeyse tamamını babası ve kardeşiyle Cumhuriyet Mahallesindeki evinde geçiren Akçoban, geçen Pazartesi gecesi "Ben uyuyacağım. Beni rahatsız etmeyin" diyerek odasına girdi. Psikiyatrik ilaçlar da kullanan Akçoban'ın 2 gün boyunca odasından çıkmaması üzerine ailesi pencereden Akçoban'ın yatağının üzerinde hareketsiz yattığını gördü.   İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ Odanın kilitli kapısı kırılarak içeri girildiğinde Akçoban, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Akçoban'ın cesedinin yanında azot tüpü olduğu görüldü. Başına poşet geçirip kurduğu düzenekle intihar ettiği değerlendirilen Akçoban'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesiyle yaşayan yazılım mühendisi, odasında yanında azot tüpü ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bodrum'da yazılım mühendisliği yapan ve kurduğu yazılım şirketini bir süre önce kardeşine devreden Mustafa Akçoban (31) geçen yıl annesini kanserden kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

Bir süredir çalışmayan, zamanının neredeyse tamamını babası ve kardeşiyle Cumhuriyet Mahallesindeki evinde geçiren Akçoban, geçen Pazartesi gecesi "Ben uyuyacağım. Beni rahatsız etmeyin" diyerek odasına girdi. Psikiyatrik ilaçlar da kullanan Akçoban'ın 2 gün boyunca odasından çıkmaması üzerine ailesi pencereden Akçoban'ın yatağının üzerinde hareketsiz yattığını gördü.

 

İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Odanın kilitli kapısı kırılarak içeri girildiğinde Akçoban, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Akçoban'ın cesedinin yanında azot tüpü olduğu görüldü. Başına poşet geçirip kurduğu düzenekle intihar ettiği değerlendirilen Akçoban'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.