Başı Ezilerek Öldürüldü

CİNAYET 14.11.2023 - 11:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1959+ kez okundu.
 

Başı Ezilerek Öldürüldü

Kayseri'de bir kadın, eve dönen eşi tarafından başı ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Güney Mahallesi'nde hayvan otlattıktan sonra eve dönen Seyit Ahmet Soykuk, eşi Hasibe Soykuk'u (51) yerde kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirlerken yapılan ilk incelemede Hasibe Soykuk'un kafasının sert bir cisimle vurularak ezildiği tespit edildi. Jandarma ekipleri de olayın meydana geldiği evde inceleme yaptı. Yakınları sinir krizi geçirdi Hasibe Soykuk'un cansız bedeni yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen kadının yakınları ise sinir krizi geçirdi. Jandarma ekipleri, şüpheli şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Kayseri'de bir kadın, eve dönen eşi tarafından başı ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Güney Mahallesi'nde hayvan otlattıktan sonra eve dönen Seyit Ahmet Soykuk, eşi Hasibe Soykuk'u (51) yerde kanlar içinde yatarken buldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirlerken yapılan ilk incelemede Hasibe Soykuk'un kafasının sert bir cisimle vurularak ezildiği tespit edildi.


Jandarma ekipleri de olayın meydana geldiği evde inceleme yaptı.


Yakınları sinir krizi geçirdi

Hasibe Soykuk'un cansız bedeni yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen kadının yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Jandarma ekipleri, şüpheli şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.