Başhekim Yardımcısı Kadın Öldürüldü

AİLE CİNAYETLERİ 08.03.2024 - 23:36, Güncelleme: 08.03.2024 - 23:36 1148+ kez okundu.
 

Başhekim Yardımcısı Kadın Öldürüldü

Adana'da bir devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, astsubay olan eski eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Feray Balkan (39), annesini ziyarete geldiği Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yaklaşık 1 yıl önce boşandığı Seçkin E. (39) tarafından annesinin evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Seçkin E. kaçtı. Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yakalandı Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı.
Adana'da bir devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, astsubay olan eski eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Feray Balkan (39), annesini ziyarete geldiği Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yaklaşık 1 yıl önce boşandığı Seçkin E. (39) tarafından annesinin evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu.

Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Seçkin E. kaçtı.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yakalandı


Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.