Barut Sesi Seven Barbarlar Bir Bebeğin Ölümüne Neden Oldu

CİNAYET 02.07.2024 - 16:51, Güncelleme: 02.07.2024 - 16:51 311 kez okundu.
 

Barut Sesi Seven Barbarlar Bir Bebeğin Ölümüne Neden Oldu

Yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı.

Aydın’ın Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde bulunan evlerinde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen mermi isabet etti. Yorgun mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera bebeği başından yaraladı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pera, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 11 aylık bebek son yolculuğuna uğurlandı Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenaze, öğle saatlerinde İzmir’den Söke’ye getirildi. Ahmet ve Buse Palabıyık çiftinin tek çocukları Pera bebek, öğle namazı sonrasında Söke Hacı Halil Paşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. "Eğlence, başkalarının felaketine çevrilmesin" Pera bebeğin acılı dedesi, Söke’nin tanınmış çiftçilerinden Söke Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Kerim Palabıyık; konuyla ilgili Söke Emniyet Müdürlüğü’nün çalışma yaptığını, sorumlularının bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi. ‘Düğün konvoylarında silah atılmasın, eğlenceyi başkalarının felaketine çevirmesinler’ diyen Kerim Palabıyık, “Eğlencede silah atılmasın. Başkaları zarar görmesin. Annelerin, babaların gözleri yaşla dolmasın.” diyerek çağrıda bulundu. Polis araştırmasını sürdürüyor Olaydan sonra Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde geçen konvoyun tespiti ve sorumluların yakalanması için çalışma başlattı. Çok yönlü soruşturmanın sürdüğü, konuyla ilgili gözaltıların olduğu ve silahı ateşleyen şahsın yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı.

Aydın’ın Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde bulunan evlerinde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen mermi isabet etti.

Yorgun mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera bebeği başından yaraladı.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pera, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


11 aylık bebek son yolculuğuna uğurlandı

Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenaze, öğle saatlerinde İzmir’den Söke’ye getirildi. Ahmet ve Buse Palabıyık çiftinin tek çocukları Pera bebek, öğle namazı sonrasında Söke Hacı Halil Paşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.


"Eğlence, başkalarının felaketine çevrilmesin"

Pera bebeğin acılı dedesi, Söke’nin tanınmış çiftçilerinden Söke Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Kerim Palabıyık; konuyla ilgili Söke Emniyet Müdürlüğü’nün çalışma yaptığını, sorumlularının bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi.

‘Düğün konvoylarında silah atılmasın, eğlenceyi başkalarının felaketine çevirmesinler’ diyen Kerim Palabıyık, “Eğlencede silah atılmasın. Başkaları zarar görmesin. Annelerin, babaların gözleri yaşla dolmasın.” diyerek çağrıda bulundu.


Polis araştırmasını sürdürüyor


Olaydan sonra Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde geçen konvoyun tespiti ve sorumluların yakalanması için çalışma başlattı.

Çok yönlü soruşturmanın sürdüğü, konuyla ilgili gözaltıların olduğu ve silahı ateşleyen şahsın yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.