Bahçelievler'de Varil İçinde Yanmış Ceset

CİNAYET 28.03.2024 - 14:00, Güncelleme: 28.03.2024 - 14:00 653 kez okundu.
 

Bahçelievler'de Varil İçinde Yanmış Ceset

İstanbul Bahçelievler'de, bir kişiyi bıçaklayıp öldürdükten sonra varile koyup yaktığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Dün sabah saatlerinde İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan'da, bir binanın bodrum katındaki iş yerinden duman kokusu gelmesi nedeniyle çevredekiler durumu polise bildirdi. İş yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri de varil içerisinde yanmış bir cesedin olduğunu tespit etti. Ceset teşhis edildi İncelemede, iş yerinin içinde ve koltukta kan lekeleri bulunduğunu belirleyen ekipler, yapılan aramada kanlı bir bıçak ele geçirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen cesedin, Mustafa Bayraktar'a (39) ait olduğu belirlendi. Şüpheli gözaltına alındı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisi B.T'yi (22) gözaltına aldı. B.T'nin polisteki ifadesinde, babasının arkadaşı olan maktulü annesine sarkıntılık ettiği için bıçaklayıp, öldürdüğünü öne sürdüğü kaydedildi.
İstanbul Bahçelievler'de, bir kişiyi bıçaklayıp öldürdükten sonra varile koyup yaktığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Dün sabah saatlerinde İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan'da, bir binanın bodrum katındaki iş yerinden duman kokusu gelmesi nedeniyle çevredekiler durumu polise bildirdi.

İş yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri de varil içerisinde yanmış bir cesedin olduğunu tespit etti.

Ceset teşhis edildi


İncelemede, iş yerinin içinde ve koltukta kan lekeleri bulunduğunu belirleyen ekipler, yapılan aramada kanlı bir bıçak ele geçirdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen cesedin, Mustafa Bayraktar'a (39) ait olduğu belirlendi.


Şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisi B.T'yi (22) gözaltına aldı.

B.T'nin polisteki ifadesinde, babasının arkadaşı olan maktulü annesine sarkıntılık ettiği için bıçaklayıp, öldürdüğünü öne sürdüğü kaydedildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.