Anne ve Babasını Döverek Sokağa Attı

13.06.2024 - 12:25, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:31 720 kez okundu.
 

Anne ve Babasını Döverek Sokağa Attı

Henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı anne ve babasını darbeden şahıs, evdeki perdeleri ateşe verirken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine pompalı tüfekle direndi. Bir süre sonra teslim olan şahıs gözaltına alındı.

Elazığ'da hareketli anlar paniğe neden oldu. Akşam saatlerinde psikolojik sorunları olan İ.E., anne ve babasının oturduğu eve gelerek bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Anne babasını dövüp sokağa attı Anne ve babasını darbederek dışarı çıkaran İ.E., mobilyaların bir kısmını 3’üncü kattaki evin balkonundan atarak, yatak odasındaki perdeleri de ateşe verdi. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polise tüfekle karşı çıktı Gelen ekiplere evdeki pompalı tüfekle direnen İ.E., itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesine izin verdi. Polise teslim oldu Yangın kısa sürede söndürülürken, polis ekiplerinin çabasıyla bir süre sonra ikna olan İ.E., teslim oldu. Tedavi altına alındılar Saldırgan şahsın anne ve babası, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, gözaltına alınan İ.E.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı anne ve babasını darbeden şahıs, evdeki perdeleri ateşe verirken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine pompalı tüfekle direndi. Bir süre sonra teslim olan şahıs gözaltına alındı.

Elazığ'da hareketli anlar paniğe neden oldu.

Akşam saatlerinde psikolojik sorunları olan İ.E., anne ve babasının oturduğu eve gelerek bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Anne babasını dövüp sokağa attı


Anne ve babasını darbederek dışarı çıkaran İ.E., mobilyaların bir kısmını 3’üncü kattaki evin balkonundan atarak, yatak odasındaki perdeleri de ateşe verdi.

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polise tüfekle karşı çıktı

Gelen ekiplere evdeki pompalı tüfekle direnen İ.E., itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesine izin verdi.


Polise teslim oldu

Yangın kısa sürede söndürülürken, polis ekiplerinin çabasıyla bir süre sonra ikna olan İ.E., teslim oldu.

Tedavi altına alındılar

Saldırgan şahsın anne ve babası, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, gözaltına alınan İ.E.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.