Amerikalı Gazeteci Alice Stewart Sokakta Ölü Bulundu

GÜNDEM 26.05.2024 - 21:22, Güncelleme: 26.05.2024 - 21:22
 

Amerikalı Gazeteci Alice Stewart Sokakta Ölü Bulundu

Virginia eyaletinin Belle View kentinde ölü bulunan 58 yaşındaki Alice Stewart'ın, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Güvenlik birimleri, Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesinin olmadığını aktardı.

ABD'de uzun süredir Cumhuriyetçi Parti'den isimlerin seçim kampanyalarında danışman olarak görev yapan CNN International yorumcusu Alice Stewart, ölü bulundu. 58 yaşındaki Stewart'ın cesedinin, Virginia eyaletinin Belle View kentinde "dışarıda" bulunduğu belirtildi. Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesi aranmadığı, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği aktarıldı. CNN'in CEO'su Mark Thompson, personellere gönderdiği bir e-postada, "Alice, CNN'de hepimizin çok yakın arkadaşı ve meslektaşıydı. CNN'in haberlerine eşsiz bir kıvılcım getiren, bürolarımızda sadece siyasi bilgisiyle değil, aynı zamanda sarsılmaz nezaketiyle tanınan, emektar bir siyasetçi ve Emmy Ödüllü bir gazeteciydi." dedi. Kariyerine Georgia'da muhabir olarak başlayan Stewart, birçok siyasetçini iletişim direktörlüğünü yaptı. Stewart, son olarak Teksas Senatörü Ted Cruz'un 2016'daki başkanlık kampanyasının iletişim direktörüydü. Cruz, X'te yaptığı paylaşımda, "Alice harika, yetenekli ve sevgili bir arkadaştı. Her gününü dolu dolu yaşadı ve çok özlenecek." ifadelerini kullandı.
Virginia eyaletinin Belle View kentinde ölü bulunan 58 yaşındaki Alice Stewart'ın, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Güvenlik birimleri, Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesinin olmadığını aktardı.

ABD'de uzun süredir Cumhuriyetçi Parti'den isimlerin seçim kampanyalarında danışman olarak görev yapan CNN International yorumcusu Alice Stewart, ölü bulundu. 58 yaşındaki Stewart'ın cesedinin, Virginia eyaletinin Belle View kentinde "dışarıda" bulunduğu belirtildi. Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesi aranmadığı, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği aktarıldı.

CNN'in CEO'su Mark Thompson, personellere gönderdiği bir e-postada, "Alice, CNN'de hepimizin çok yakın arkadaşı ve meslektaşıydı. CNN'in haberlerine eşsiz bir kıvılcım getiren, bürolarımızda sadece siyasi bilgisiyle değil, aynı zamanda sarsılmaz nezaketiyle tanınan, emektar bir siyasetçi ve Emmy Ödüllü bir gazeteciydi." dedi.

Kariyerine Georgia'da muhabir olarak başlayan Stewart, birçok siyasetçini iletişim direktörlüğünü yaptı. Stewart, son olarak Teksas Senatörü Ted Cruz'un 2016'daki başkanlık kampanyasının iletişim direktörüydü. Cruz, X'te yaptığı paylaşımda, "Alice harika, yetenekli ve sevgili bir arkadaştı. Her gününü dolu dolu yaşadı ve çok özlenecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.