Alman Polisine Baltalı Saldırı!

GÜNDEM 16.06.2024 - 17:10, Güncelleme: 16.06.2024 - 17:10 476 kez okundu.
 

Alman Polisine Baltalı Saldırı!

Euro 2024'e damga vuran görüntüler

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 turnuvasında bir kişi Alman polisine balta ve molotofkokteyli ile saldırdı. Son dakika... Alman polisine baltalı saldırı Euro 2024e damga vuran görüntüler 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da bilinen adıyla UEFA EURO dün 2024 başladı. UEFA, turnuvaya ev sahipliği yapmak için yarışan Türkiye ile Almanya arasındaki tercihini Eylül 2018 tarihinde Almanya’dan yana kullandı. Batı Almanya, EURO 1988’i düzenlemişti. EURO 2024, Doğu ve Batı Almanya’nın birleşmesinin ardından ülkede düzenlenecek ilk Avrupa Futbol Şampiyonası olacak. Almanya ayrıca son olarak 2006 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmıştı. Türkiye ise F grubunda yer alıyor ve grup aşaması boyunca Gürcistan, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek. ALMAN POLİSİ BİR KİŞİYİ VURDU Turnuva'nın ikinci gününde Alman polisi, Polonya-Hollanda tarafları arasında çıkan gerginlik nedeniyle balta ile molotof taşıyan şahsı vurarak etkisiz hale getirdi. Polis tarafından yapılan açıklamada şahsın balta ve molotofla hem çevredekileri hem polisi tehdit ettiği ifade edildi. Yaralanan şahıs ise tedavi altına alındı. Alman haber ajansı dpa'nın haberine göre, adam baltayı bırakmayı reddedip saldırıya geçince polisler ateş açtı. Saldırının yerel saatle 12.30 sıralarında kuzeydeki liman şehri St. Pauli şehir merkezinde gerçekleştiği bildirildi. Yerel basın ayrıca saldırının herhangi bir örgüt veya kuruluşla bağlantılı olmadığını ve bireysel bir eylem olduğunu ifade ediyor.
Euro 2024'e damga vuran görüntüler

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 turnuvasında bir kişi Alman polisine balta ve molotofkokteyli ile saldırdı.
Son dakika... Alman polisine baltalı saldırı Euro 2024e damga vuran görüntüler
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ya da bilinen adıyla UEFA EURO dün 2024 başladı. UEFA, turnuvaya ev sahipliği yapmak için yarışan Türkiye ile Almanya arasındaki tercihini Eylül 2018 tarihinde Almanya’dan yana kullandı. Batı Almanya, EURO 1988’i düzenlemişti. EURO 2024, Doğu ve Batı Almanya’nın birleşmesinin ardından ülkede düzenlenecek ilk Avrupa Futbol Şampiyonası olacak. Almanya ayrıca son olarak 2006 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmıştı. Türkiye ise F grubunda yer alıyor ve grup aşaması boyunca Gürcistan, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek.


ALMAN POLİSİ BİR KİŞİYİ VURDU
Turnuva'nın ikinci gününde Alman polisi, Polonya-Hollanda tarafları arasında çıkan gerginlik nedeniyle balta ile molotof taşıyan şahsı vurarak etkisiz hale getirdi. Polis tarafından yapılan açıklamada şahsın balta ve molotofla hem çevredekileri hem polisi tehdit ettiği ifade edildi. Yaralanan şahıs ise tedavi altına alındı.
Alman haber ajansı dpa'nın haberine göre, adam baltayı bırakmayı reddedip saldırıya geçince polisler ateş açtı.

Saldırının yerel saatle 12.30 sıralarında kuzeydeki liman şehri St. Pauli şehir merkezinde gerçekleştiği bildirildi. Yerel basın ayrıca saldırının herhangi bir örgüt veya kuruluşla bağlantılı olmadığını ve bireysel bir eylem olduğunu ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.