Alman Polisi Üniversitede 1 Kişiyi Öldürdü

GÜNDEM 24.04.2024 - 13:36, Güncelleme: 24.04.2024 - 13:36 513 kez okundu.
 

Alman Polisi Üniversitede 1 Kişiyi Öldürdü

Almanya'da polis, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan şahsı ateş ederek öldürdü.

Almanya'da polis, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan şahsı ateş ederek öldürdü. Almanya'da polisin, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan 31 yaşındaki kişiyi ateş ederek öldürdüğü bildirildi. Polis ve savcılıktan yapılan açıklamada, Mannheim Üniversitesi kütüphanesinde, "üniversiteye giriş yasağı olan, olumsuz davranışlarda bulunan ve elinde kesici alet olan 31 yaşında bir adamın vurularak etkisiz hale getirildiği" belirtildi. Polis, üniversiteye geldiklerinde söz konusu kişinin elinde kesici alet olduğunu ve bir üniversite çalışanına saldırdığını belirterek, hastaneye kaldırılan şahsın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Alman vatandaşı olan ve Mannheim kentinde yaşadığı bilgisi paylaşılan kişinin üniversiteye gelme amacının ne olduğunun bilinmediği ve olayın araştırıldığı kaydedildi.
Almanya'da polis, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan şahsı ateş ederek öldürdü.

Almanya'da polis, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan şahsı ateş ederek öldürdü.

Almanya'da polisin, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan 31 yaşındaki kişiyi ateş ederek öldürdüğü bildirildi.

Polis ve savcılıktan yapılan açıklamada, Mannheim Üniversitesi kütüphanesinde, "üniversiteye giriş yasağı olan, olumsuz davranışlarda bulunan ve elinde kesici alet olan 31 yaşında bir adamın vurularak etkisiz hale getirildiği" belirtildi.

Polis, üniversiteye geldiklerinde söz konusu kişinin elinde kesici alet olduğunu ve bir üniversite çalışanına saldırdığını belirterek, hastaneye kaldırılan şahsın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Alman vatandaşı olan ve Mannheim kentinde yaşadığı bilgisi paylaşılan kişinin üniversiteye gelme amacının ne olduğunun bilinmediği ve olayın araştırıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.