Akrabasının Kalbini Taşla Patlattı

CİNAYET 07.08.2024 - 00:30, Güncelleme: 07.08.2024 - 00:30
 

Akrabasının Kalbini Taşla Patlattı

Malatya'da iki akraba aile arasında çıkan silahlı taşlı kavgada göğsü taşla darbedilen şahıs, kalbinin patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Nurkuyusu Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan akraba iki aile üyeleri Y.B., A.B., M.M.B. ile Ö.B., O.B., İ.B., E.B., H.B., M.B. arasında kavga çıktı. Kavgada Y.B. ile Murat B. (35), darp neticesinde yaralandı.   HASTANEDE CAN VERDİ İhbar üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken göğsüne taşla vurularak darbedilen ve kalbinin patladığı belirlenen Murat B., kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan Y.B. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 8 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Malatya'da iki akraba aile arasında çıkan silahlı taşlı kavgada göğsü taşla darbedilen şahıs, kalbinin patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Nurkuyusu Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan akraba iki aile üyeleri Y.B., A.B., M.M.B. ile Ö.B., O.B., İ.B., E.B., H.B., M.B. arasında kavga çıktı.

Kavgada Y.B. ile Murat B. (35), darp neticesinde yaralandı.

 

HASTANEDE CAN VERDİ

İhbar üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken göğsüne taşla vurularak darbedilen ve kalbinin patladığı belirlenen Murat B., kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Hayati tehlikesi bulunan Y.B. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

8 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.