625 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

UYUŞTURUCU 26.05.2024 - 12:37, Güncelleme: 26.05.2024 - 12:37
 

625 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gümrük kapılarında düzenlenen operasyonlarda Dilucu ve Kapıkule sınır kapılarında iki tırda yapılan aramada toplamda 625 kilo uyuşturu yakalandı.

Yurt genelinde uyuşturucu ile mücadele kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen operasyonlar başarı ile sonuçlanıyor. Son olarak Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri Iğdır ve Edirne'de operasyon düzenledi. Ekipler gümrük kapılarındaki denetimleri sıklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Dilucu ve Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik risk analizi ve hedefleme çalışmaları kapsamında, her iki gümrük kapısına gelen araçlar mercek altına alındı. Yapılan kontroller sonucu şüpheli araçlar üzerinde incelemelerini derinleştiren ekipler x-ray tarama sistemine sevk etti. Araçlarda şüpheli yoğunlukların tespit edilmesi üzerine narkotik dedektör köpeklerin de dahil olduğu detaylı arama gerçekleştirildi. Toplamda 625 kilo uyuşturucu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, öncelikle Dilucu Gümrük Kapısı'na gelen TIR'da yaptığı aramada, aracın yakıt deposuna eklenmiş zula içerisinde 255 litre likit metamfetamin buldu. Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir tıra yönelik gerçekleştirilen operasyonda ise araçta taşınan yasal yükün içerisine gizlenmiş poşetler içerisinde, esrar olduğu tespit edilen 370 kilogram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdi. Soruşturma devam ediyor İki farklı noktada başarıyla gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili soruşturmalar, Iğdır ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gümrük kapılarında düzenlenen operasyonlarda Dilucu ve Kapıkule sınır kapılarında iki tırda yapılan aramada toplamda 625 kilo uyuşturu yakalandı.

Yurt genelinde uyuşturucu ile mücadele kararlılıkla devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlar başarı ile sonuçlanıyor.

Son olarak Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri Iğdır ve Edirne'de operasyon düzenledi.


Ekipler gümrük kapılarındaki denetimleri sıklaştırdı

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Dilucu ve Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği narkotik risk analizi ve hedefleme çalışmaları kapsamında, her iki gümrük kapısına gelen araçlar mercek altına alındı.

Yapılan kontroller sonucu şüpheli araçlar üzerinde incelemelerini derinleştiren ekipler x-ray tarama sistemine sevk etti.

Araçlarda şüpheli yoğunlukların tespit edilmesi üzerine narkotik dedektör köpeklerin de dahil olduğu detaylı arama gerçekleştirildi.


Toplamda 625 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, öncelikle Dilucu Gümrük Kapısı'na gelen TIR'da yaptığı aramada, aracın yakıt deposuna eklenmiş zula içerisinde 255 litre likit metamfetamin buldu.

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir tıra yönelik gerçekleştirilen operasyonda ise araçta taşınan yasal yükün içerisine gizlenmiş poşetler içerisinde, esrar olduğu tespit edilen 370 kilogram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdi.

Soruşturma devam ediyor

İki farklı noktada başarıyla gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili soruşturmalar, Iğdır ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.