3 Akrabasını Öldüren Şüpheli Mağarada Yakalandı

CİNAYET 28.02.2024 - 17:09, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:09 969+ kez okundu.
 

3 Akrabasını Öldüren Şüpheli Mağarada Yakalandı

Samsat ilçesinde eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu bir mağarada yakalandı.

Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde Kasım Avcı tartıştığı eşi Tuğba Avcı, bacanağı Abidin Avcı ve bacanağının oğlu olan 9 yaşlarındaki Mustafa Avcı’yı silahla vurarak öldürdü Ekipler çalışma başlattı 3 kişiyi vuran ve daha sonra olay yerinden kaçan Kasım Avcı’nın yakalanması için İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı. Jandarma ekipleri şahsın bulunduğu adrese operasyon düzenledi. Mağarada yakalandı Şahıs, köy yakınlarında bulunan bir mağara içerisinde yakalandı. Jandarma ekipleri aynı zamanda 1 adet tabanca ve 1 adet uzun namlulu silah ele geçirdi. Soruşturma sürüyor Konuyla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.
Samsat ilçesinde eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu bir mağarada yakalandı.

Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde Kasım Avcı tartıştığı eşi Tuğba Avcı, bacanağı Abidin Avcı ve bacanağının oğlu olan 9 yaşlarındaki Mustafa Avcı’yı silahla vurarak öldürdü

Ekipler çalışma başlattı


3 kişiyi vuran ve daha sonra olay yerinden kaçan Kasım Avcı’nın yakalanması için İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri şahsın bulunduğu adrese operasyon düzenledi.

Mağarada yakalandı

Şahıs, köy yakınlarında bulunan bir mağara içerisinde yakalandı.

Jandarma ekipleri aynı zamanda 1 adet tabanca ve 1 adet uzun namlulu silah ele geçirdi.

Soruşturma sürüyor

Konuyla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.