18 yaşındaki Genç Evden Çıkarken Öldürüldü

CİNAYET 30.06.2024 - 15:48, Güncelleme: 30.06.2024 - 15:48 444 kez okundu.
 

18 yaşındaki Genç Evden Çıkarken Öldürüldü

Adana'da evinden çıkarken silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki Kerim Kalır, hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da gerçekleşen olay, 28 Haziran'da saat 11.00 sıralarında Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi 51010'inci Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, evinden çıkan Kerim Kalır'a tabancayla ateş açtı.  Silahtan çıkan kurşunlar, Kalır'ın başına ve karnına isabet etti. Kalır, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  İlk müdahalesi yapılan Kalır, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakıma alınan Kalır, bu sabah hayatını kaybetti. 
Adana'da evinden çıkarken silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki Kerim Kalır, hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da gerçekleşen olay, 28 Haziran'da saat 11.00 sıralarında Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi 51010'inci Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, evinden çıkan Kerim Kalır'a tabancayla ateş açtı. 

Silahtan çıkan kurşunlar, Kalır'ın başına ve karnına isabet etti. Kalır, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

İlk müdahalesi yapılan Kalır, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakıma alınan Kalır, bu sabah hayatını kaybetti. 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.