14 Terörist Sarı Torbalar İçinde Cehennem Oldu

GÜNDEM 16.10.2024 - 11:52, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:52
 

14 Terörist Sarı Torbalar İçinde Cehennem Oldu

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiğini ve 14 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kahraman Mehmetçik, terörü inlerinde vurmaya ve yok etmeye devam ediyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında birbirinden başarılı operasyonlara imza atan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Düzenlenen hava harekatına dair detayları Milli Savunma Bakanlığı, X hesabından paylaştı. "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK’yı ininde vurmaya devam ediyor." diyen Bakanlık, şu ifadelere yer verdi:   14 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ Irak’ın kuzeyine 9-11 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları sonucunda ilk belirlemelere göre Gara bölgesinde 9 ve Hakurk bölgesinde 5 terörist olmak üzere toplam 14 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.   "TERÖRÜ KAYNAĞINDA YOK ETMEYE KARARLIYIZ" Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız, muktediriz!
Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenlendiğini ve 14 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kahraman Mehmetçik, terörü inlerinde vurmaya ve yok etmeye devam ediyor.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında birbirinden başarılı operasyonlara imza atan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi.

Düzenlenen hava harekatına dair detayları Milli Savunma Bakanlığı, X hesabından paylaştı.


"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK’yı ininde vurmaya devam ediyor." diyen Bakanlık, şu ifadelere yer verdi:

 

14 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Irak’ın kuzeyine 9-11 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları sonucunda ilk belirlemelere göre Gara bölgesinde 9 ve Hakurk bölgesinde 5 terörist olmak üzere toplam 14 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

 

"TERÖRÜ KAYNAĞINDA YOK ETMEYE KARARLIYIZ"

Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız, muktediriz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.