12K Mermi İle Vurulan Genç Çocuğun 2 Ayağı Koptu

16.03.2024 - 12:41, Güncelleme: 16.03.2024 - 17:05 879+ kez okundu.
 

12K Mermi İle Vurulan Genç Çocuğun 2 Ayağı Koptu

Çorum'da Kale Mahallesi Şehit Şükrü Öngün Parkı’nda bulunduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından ayaklarından pompalı tüfekle vurulan gencin, kaldırıldığı hastanede iki bacağının da kesildiği öğrenildi.

Çorum'da 30 yaşındaki Ali Can T. kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kale Mahallesi Şehit Şükrü Öngün Parkı’nda meydana gelen olayda pompalı tüfekle saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı. Parktan silah seslerinin yükselmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Bacaklarından vurularak ağır yaralanan Ali Can T., 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının iki bacağı da kesildi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralının iki bacağının da kesildiği öğrenildi. Saldırgan aranıyor Silahla yaralama olayını gerçekleştiren kimliği belirsiz kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Çorum'da Kale Mahallesi Şehit Şükrü Öngün Parkı’nda bulunduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından ayaklarından pompalı tüfekle vurulan gencin, kaldırıldığı hastanede iki bacağının da kesildiği öğrenildi.

Çorum'da 30 yaşındaki Ali Can T. kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kale Mahallesi Şehit Şükrü Öngün Parkı’nda meydana gelen olayda pompalı tüfekle saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı.

Parktan silah seslerinin yükselmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi.

Bacaklarından vurularak ağır yaralanan Ali Can T., 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralının iki bacağı da kesildi

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralının iki bacağının da kesildiği öğrenildi.

Saldırgan aranıyor

Silahla yaralama olayını gerçekleştiren kimliği belirsiz kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.