111 milyon TL'lik Vurgun Yapıldı

UYUŞTURUCU 26.03.2024 - 17:50, Güncelleme: 26.03.2024 - 17:50 998+ kez okundu.
 

111 milyon TL'lik Vurgun Yapıldı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 111 milyon TL olan uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurt genelinde zehir tacirlerini yakalamaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Düzenlenen operasyonlar başarı ile sonuçlanıyor. Son olarak Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik operasyon düzenledi. 4 kişi gözaltına alındı Bu çerçevede Diyarbakır ilinden uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilen şahıslara yönelik Sakarya, Diyarbakır ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı. Ele geçirilenler Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise el yapımı kil ürünleri içerisine gizlenmiş şekilde piyasa değeri yaklaşık 111 milyon TL olan 176 kilogram skunk, 2 kilo 500 gram takoz esrar ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 111 milyon TL olan uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurt genelinde zehir tacirlerini yakalamaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Düzenlenen operasyonlar başarı ile sonuçlanıyor.

Son olarak Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik operasyon düzenledi.


4 kişi gözaltına alındı

Bu çerçevede Diyarbakır ilinden uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilen şahıslara yönelik Sakarya, Diyarbakır ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı.

Ele geçirilenler

Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise el yapımı kil ürünleri içerisine gizlenmiş şekilde piyasa değeri yaklaşık 111 milyon TL olan 176 kilogram skunk, 2 kilo 500 gram takoz esrar ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.