Uvey Annesini vurdu

13.09.2020 - 21:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2373+ kez okundu.
 

Uvey Annesini vurdu

47 yaşındaki kadın, evlatlık aldığı genç tarafından silahla yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınırken, üvey evlat ise gözaltına alındı.

Sakarya’nın Geyve ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde yaşayan İ.C. (47) isimli kadın ile evlatlık aldığı öğrenilen Ü.C. (20), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Ü.C., üvey annesini tüfekle yaralayarak evden kaçtı.   KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDU Silah sesini duyan çevre sakinleri, eve koştuklarında kadını kanlar içinde yatarken buldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıyı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.   SUÇ ALETİYLE YAKALANDI Ü.C. ise polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucunda suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ü.C.'nin yıllar önce İ.C. tarafından evlat edinildiği öğrenildi.
47 yaşındaki kadın, evlatlık aldığı genç tarafından silahla yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınırken, üvey evlat ise gözaltına alındı.

Sakarya’nın Geyve ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde yaşayan İ.C. (47) isimli kadın ile evlatlık aldığı öğrenilen Ü.C. (20), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi ile Ü.C., üvey annesini tüfekle yaralayarak evden kaçtı.

 

KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDU
Silah sesini duyan çevre sakinleri, eve koştuklarında kadını kanlar içinde yatarken buldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıyı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

 

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI
Ü.C. ise polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucunda suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Ü.C.'nin yıllar önce İ.C. tarafından evlat edinildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.