Oy Avcılığının başka bir türü

31.12.2019 - 14:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 632+ kez okundu.
 

Oy Avcılığının başka bir türü

Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları Çorum esnafına siftah parası dağıttı. Bunun izahı cay kaşığı ile verip baba misali kazanla götürmek..

Ahilik geleneği yaşatan Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları esnaflara üzerinde bir lira bulunan kağıtları dağıttılar. Geçmişten gelen bu güzel geleneği devam ettirmek istediklerini söyleyen Merkez ilçe Gençlik Kolları başkanı Ali Tufan ve yönetim kurulu üyeleri sabah namazından sonra dükkan kapılarına siftah paralarını bıraktılar.   Tufan "Geleneğimizde ‘Siftah parası’ olarak geçen ve unutulmaya yüz tutmuş bu değerimizi Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları olarak ‘yeniden’ yaşatmaya başlıyoruz. Gününüz bereketli kazancınız  daim olsun. Siftah bizden, bereketi Allah’tan" dedi
Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları Çorum esnafına siftah parası dağıttı. Bunun izahı cay kaşığı ile verip baba misali kazanla götürmek..

Ahilik geleneği yaşatan Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları esnaflara üzerinde bir lira bulunan kağıtları dağıttılar. Geçmişten gelen bu güzel geleneği devam ettirmek istediklerini söyleyen Merkez ilçe Gençlik Kolları başkanı Ali Tufan ve yönetim kurulu üyeleri sabah namazından sonra dükkan kapılarına siftah paralarını bıraktılar.

 

Tufan "Geleneğimizde ‘Siftah parası’ olarak geçen ve unutulmaya yüz tutmuş bu değerimizi Yeniden Refah Partisi Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları olarak ‘yeniden’ yaşatmaya başlıyoruz. Gününüz bereketli kazancınız  daim olsun. Siftah bizden, bereketi Allah’tan" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.