Engelli Çocuklarını Timsahlarla Dolu Nehre Attılar

GÜNDEM 07.05.2024 - 23:44, Güncelleme: 07.05.2024 - 23:44 496 kez okundu.
 

Engelli Çocuklarını Timsahlarla Dolu Nehre Attılar

Hindistan'ın 26 yaşındaki annesi Savitri Kumar ve 27 yaşındaki babası Ravi Kumar tarafından nehre atılan 6 yaşındaki engelli çocuk, timsahlar tarafından öldürüldü.

Hindistan'da yaşanan korkunç bir olay, dünya kamuoyunda gündem oldu. Karnataka kentinde yaşayan 26 yaşındaki Savitri Kumar ve çocuğunun babası 27 yaşındaki Ravi Kumar, sık sık kavga ediyordu. Engelli çocuğunu timsahlarla dolu nehre attı Genç kadın, eşinin talimatıyla çocuğu timsahlarla dolu bir nehre attı. Olayı gören komşular polise haber verdi, dalgıçlar çocuğu aramaya çalıştı ancak arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Parçalanmış cesedi bulundu Times of India'nın haberine göre, daha sonra ilerletilen arama çalışmalarında çocuğun parçalanmış cesedine, bir eli eksik ve beden bütünlüğü bozulmuş şekilde ulaşıldı. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocuğun anne ve babası cinayetten yargılanacak.
Hindistan'ın 26 yaşındaki annesi Savitri Kumar ve 27 yaşındaki babası Ravi Kumar tarafından nehre atılan 6 yaşındaki engelli çocuk, timsahlar tarafından öldürüldü.

Hindistan'da yaşanan korkunç bir olay, dünya kamuoyunda gündem oldu.

Karnataka kentinde yaşayan 26 yaşındaki Savitri Kumar ve çocuğunun babası 27 yaşındaki Ravi Kumar, sık sık kavga ediyordu.

Engelli çocuğunu timsahlarla dolu nehre attı


Genç kadın, eşinin talimatıyla çocuğu timsahlarla dolu bir nehre attı.

Olayı gören komşular polise haber verdi, dalgıçlar çocuğu aramaya çalıştı ancak arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.


Parçalanmış cesedi bulundu

Times of India'nın haberine göre, daha sonra ilerletilen arama çalışmalarında çocuğun parçalanmış cesedine, bir eli eksik ve beden bütünlüğü bozulmuş şekilde ulaşıldı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocuğun anne ve babası cinayetten yargılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.